Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20137) Mate válasza kabelmania27 (#20136) üzenetére


Mate
nagyúr

Igen, ezt többször megbeszéltük és a kutyát nem érdekli, hogy kinek mennyibe kerül a hálózat fenntartása. Előfizetőt ezt baromira nem érdekli. Az előfizető azt nézi, hogy a számlán mekkora összeg szerepel.

A másik, hogy jelenről beszélek. Ez a "UPC hiper-szuper lesz 3-4 év múlva talán" és a "lehet, hogy a digi drága és *ar lesz 3-4 év múlva" dolgok találgatások és szintén senkit nem érdekel. Ha így lesz, akkor 3-4 év múlva vissza lehet menni UPC-hez.

De jelenleg digi szinte minden téren jobb választás.

"Ismerősöm mesélte hogy sportközvetítés (vizilabda) alatt a Digis m1hd kockásodot digitopicba is írtak róla, több ismerősöm panaszkodik a tévé szolgáltatásra, van akinek a net akad, saját szememmel láttam hogy a 20Megabites Diginél több volt a ping mint a 6/1es d2 kábelnetnél, lehet hogy csak a társasház optikai betápja terhelt."

Akkor menj fel UPC facebook oldalára és nézz szét. Csöppet több hibabejelentés van UPC felé, mint digi felé.

Lehet védeni a UPC-t, de nincs mivel. Igen, 2 éve még a digihez képest magas áraival szemben is versenyképes volt, fejlesztett, jó ügyfélszolgálatuk volt stb. Mára viszont digi elhúzott és ez ellen nem fognak tudni mit tenni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.