Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17101) Intruder2k5 válasza malvin1 (#17099) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Akkor már csak egy dolog maradt függőben, a hivatalos link, ahol három párhuzamos felvételt ígért a UPC!

(#17102) Hoorus


Hoorus
őstag

Sziasztok!

Mi van mostanában a UPC-vel? 60/6-os netem napok óta gyengélkedik.. Letöltés ingadozik 30-60 között, a feltöltés meg 3 MBit fölé nem megy.. :S Kb a viharok óta ilyen már.. :/

(#17103) malvin1 válasza blakey (#17100) üzenetére


malvin1
tag

Nem, nem előre programozott felvétel volt, hanem el volt indítva egy felvétel és rögzítés közben elindítottam egy másik felvételt, ilyenkor kiírta, hogy amennyiben mindkét felvételre szükségem van akkor kapcsoljam ki a a box-ot.
fentebb mar irtam, hogy ez az egy, ami megy; viszont ejjel 2-3-kor ez nem egy "optimalis megoldas".
(meg ha valaki esetleg dolgozik, akkor nappal sem!)

...azért tud több felvételt rögzíteni, mert nem a boxon tárolja az anyagokat hanem központi szerveren, tudtommal,...
Nem igy van. Csak a timer informaciokat tarolja a szerveren.
Szemelyes tapasztalat: volt, hogy sajnos tonkrement a STB - csreltek. A STB-HDD-n levo felveteleknek persze "annyi volt", viszont a timer programozas megorzodott.

...másrészt 24 órán belül megtalálható a világhálón...
Azert nem minden. Pl. a Zone Stad aktualis lelohelyenek nagyon orulnek, mert nem csak megnezem, hanem archivalom is, es ez egyenlore konnyebb a net-rol, mint "kinyerni" a STB-bol.

(#17104) malvin1 válasza Intruder2k5 (#17101) üzenetére


malvin1
tag

Akkor megegyszer: (ez megtalalhato az UPC portalon, de meg a Cisco-hoz frissen kapot hasznalati utasitasban is)

Tehat 2-t mindenkeppen igert! Es arrol szo sincs, hogy ez csak "on-line" lehetseges, timer uzemmodban nem.
A Philips-nel viszont a 2+1-et en ugy ertelmeztem (mert igy mukodott a T-Home X-300 is: 3+1 vagy 4) hogy stand-by-ban 3-at is felvesz.

(#17105) Intruder2k5 válasza malvin1 (#17104) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Akkor kérj Philips boxot!

De akkor még egyszer, ez még mindig csak két felvétel ígérete, holott fentebb három műsor rögzítését vastagítottad ki!

[ Szerkesztve ]

(#17106) malvin1 válasza Intruder2k5 (#17105) üzenetére


malvin1
tag

Akkor kérj Philips boxot!
Kértem, de nem adnak, mert áttértek a Cisco-ra.

A 3 felvetelt meg már megmagyaraztam (2+1 on line = 3 stand-by; mint ahogy a T-Home is 3+1 = 4 volt). Tudtommal, ezt igy tudta is a Philips. Regi motorosok ezert sem engedtek lecserelni a Philips-et Cisco-ra, pedig az ugyfelszolgalat megkereste oket ez ugyben (ertem en, hogy a ceg szempontjabol elony az egyseges eszkozpark, csak azt ne a felhasznalo kárára egységesitsék).
Persze ha a Philips-ük elromlott, akkor ők is megszívták ...

[ Szerkesztve ]

(#17107) Gubek-Einste válasza malvin1 (#17106) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

T-nél 2 SD és 1 HD stream van.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#17108) syl5


syl5
őstag

Sziasztok!

Most váltottam digitális TV-re, viszont auto hangolással nem kereste meg az összes csatornát, nincs meg az összes HD csatorna sem.

Mi a módja, hogy mindegyiket beprogramozzam és ékezetes karakterek megmaradjanak?

TV - LG LN5400
Mediacard

Köszi,
s.

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#17109) malvin1 válasza Gubek-Einste (#17107) üzenetére


malvin1
tag

T-nél 2 SD és 1 HD stream van.

Igen, ez nekem is feltűnt. (Ők is Cisco-ra valtottak) Meg is kerdeztem a megfelelő T-Home fórumon, hogy visszakaphatom-e a februárban törvénytisztelő polgárként postan visszaküldött X-300-as boxomat, ami bizony tudta a 3+1-et. (pontosabban a 4 SD-t vagy 2 HD-t)
Eddig nem kaptam valaszt.

(#17110) Treck


Treck
aktív tag

A malvin1 altal tapasztalt felveteli anomalia nekem is feltunt. Emiatt egyszer mar csereltek a cisco boxot, de sajnos ugyanugy "rossz" most is... Egyelore nem izgat annyira, de lehet futok veluk megegy kort, mert igy igazabol nem mukodik 100%-osan az, amiert fizetek es amit igertek. Nalam az egesz annyival erdekesebb, hogy valamikor rendesen felvesz mindent, valamikor meg veletlenszeruen kihagy valamit az atfedesben levo felvetelek kozul (box ki van kapcsolva, mert ugye csak igy tud 2ot rogziteni). A vicc az, hogy csere utan egy ideig tokeletesen mukodik, ahogy kell, aztan egyszer csak meghulyul...

TC modem info: System Uptime 105 days 04h:48m:27s - tokeletesen mukodik rajta most is minden, semmi problema nincs vele

http://google.treck.hu

(#17111) gduck válasza tornas (#17077) üzenetére


gduck
addikt

Nekem is az hozta helyre pár napja. De azért érdekes, mert máskor évekig nem volt újraindítva és semmi baja nem volt :)

UI: szünetmentesen van! :D

(#17112) Gubek-Einste válasza malvin1 (#17109) üzenetére


Gubek-Einste
Topikgazda

Sehol sincsen több stream és belátható időn belül nem is lesz.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#17113) gduck válasza malvin1 (#17106) üzenetére


gduck
addikt

Csak azt nem tudom, mit csinálnak a visszavitt PHILIPS boxokkal... Én szerencsésnek érzem magam, mert mindkét beltérink PHILIPS. És már várom a 6 tuneres Horizontot :DD (bár mire ideér szerintem lebutítják :( )

(#17114) blakey válasza malvin1 (#17103) üzenetére


blakey
titán

Ezt próbáltam, nem mást, ennyi. Nem tudom, hogy előrepprogramozott műsor esetén mit művel, meg őszintén, nem is érdekel, minden megvan a neten.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#17115) donmackó válasza Treck (#17110) üzenetére


donmackó
őstag

Technicolor TC7200:
A rendszer hasznos üzemideje 33 nap 20h:03m:10s
Utolsó reboot is áramszünet miatt volt. :)

Release the cable hounds!

(#17116) spider80 válasza malvin1 (#17103) üzenetére


spider80
őstag

Na akkor tegnap délután én is kipróbáltam a kedvedért,hogy megy-e. beállítottam- 15.10-kor két különböző csatornára felvételt. Egyik műsor 15.25-kor kezdődött, a másik 15.45-kor. Kikapcsoltam a boxot,hogy mindkettőt felvegye. Közben el is felejtettem,most néztem meg. És bizony mindkettőt hibátlanul felvette! Ahogy azt vártam is.

Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black

(#17117) malvin1 válasza spider80 (#17116) üzenetére


malvin1
tag

És bizony mindkettőt hibátlanul felvette! Ahogy azt vártam is.

Jo Neked! Esetleg ird meg a verzioszamokat, hogy ennek alapjan "reklamalni lehessen".
Azt nem tudom bizonyitani, hogy az enyem nem vesz fel, de amiota "tapasztaltam" jo pasrszor kiprobaltam, es nem jaratnam a szamat, ha nem igy volna.

Viszont, mivel tobben is hivatkoztak arra, hogy manualisan elindithato ket felvetel (ezt en is meg tudom erositeni), tamadt egy 5letem: beallitottam ket egymast atfedo felvetelt, de nem kapcsoltam ki a mediabox-ot.
Nos, mindkettot felvette. Viszont a masodik felvetel utan kikapcsolt, tehat ez a megoldas csak ket felvetel erejeig jo - mar ha ez a viselkedes konzekves.
Ld. Treck hozzaszolasat: ...valamikor rendesen felvesz mindent, valamikor meg veletlenszeruen kihagy valamit az atfedesben levo felvetelek kozul...
Nalam annyibol mas a helyzet, hogy kikapcsolt allapotban eddig egyik mediabox (negy honap alatt ez a harmadik!) sem tudta felvenni stand-by-ban az "atfedesben levo programokat".

(#17118) kezo0


kezo0
addikt

Na, akkor én is hozzászólok, mint régi UPC Digital-motoros, akinél már korábban két Philips box is meghalt. Rengeteg hibája volt annak a boxnak, de emlékeim szerint valóban tudott egyszerre akár három, párhuzamosan futó műsort is rögzíteni. Amikor a második is besz@rt, már csak Cisco-t voltak hajlandók adni, az pedig tényleg NEM TUD egyszerre még kettőt sem felvenni, ha azokat előre beprogramozom. Egyik sem, pedig most - kénytelen-kelletlen, némi felár ellenében - 3 db Cisco is üzemel a lakásban. Sőt, ugyanazon a csatornán sem hajlandók a Cisco-k felvenni két egymást követő műsort, mivel alapból az van beállítva, hogy minden felvételre hagyjon rá a box előtte-utána 5-5 percet az esetleges csúszasok miatt. Igy a két egymást követő műsort is úgy tekintik a Cisco boxok, mintha azok átfednék egymást, ezért a másodikat már rohadtul nem veszik fel. És ezt üzembiztosan teszik, az első perctől kezdve. Mindhárom példány.
(És nem, nincs fent minden a neten, ez csak egy jól hangzó közhely. Pláne nincs fent minden HD-ban. Vagy ha fent is van, nem mindenki szeret egy PC monitorán "tévézni", ill. nem olyan egyszerű a nappaliban levő tévé képernyőjére eljuttatni a világhálóról leszedett tartalmakat. És egyébként is, teljesítse a UPC, amit feketén-fehéren ígér, akkor is, ha a felhasználó csak két hónap után észleli a hibát!)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17119) blakey válasza kezo0 (#17118) üzenetére


blakey
titán

Nálam nagyon könnyű mindent a tv-kre juttatni és számomra minden megtalálható a neten. :)
Egyszer nem néztem filmet a monitoromon, bár 23"-on nem olyan rossz.
Sehol nem írja, hogy előreprogramozás esetén működnie kell a párhuzamos felvételnek, ellenben ott van az "akár" szócska ami megadja a lehetőséget. Egymás utáni tartalmat hosszabb idősáv megadásával megoldható.

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#17120) Intruder2k5 válasza blakey (#17119) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

De ha valaki valamit nem akar... :)

(#17121) tornas válasza kabelmania27 (#17089) üzenetére


tornas
őstag

Teljesen jól müxik a netkapcsolat... :)

"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

(#17122) kezo0 válasza blakey (#17119) üzenetére


kezo0
addikt

Köszönöm szépen, magamtól is rájöttem, hogy lehet "okosan" áthidalni ezt a problémát. De a box akkor sem tudja, amit ígérnek. Ne kelljen már a felhasználónak "trükközni". Az érvelésed meg kicsit olyan, mintha a UPC jogásza lennél...
(Egyébként meg nem mindegy, hogy két egymás utáni műsort külön-külön műsorokként rögzítesz, vagy úgy, hogy az első műsor végére ráhagysz annyi időt, hogy a második is beleférjen. Ez utóbbi esetben nem teheted meg, hogy a két műsor közül mondjuk letöröld az egyiket, miután megnézted. Mert tegyük fel, a másikat még meg szeretnéd őrizni egy darabig.)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17123) blakey válasza blakey (#17119) üzenetére


blakey
titán

Egymás utáni tartalmat hosszabb idősáv megadásával megoldható.
Ez a mondat nem "kerek"- szóval, ez a hosszabb idősáv egy adott adón működik, eltérő csatornákon nem, viszont, stb-n előre beállítva két műsor rögzíthető, párhuzamosan, egyik forumtárs elmondása alapján, neten való beállítás esetén még nem tudjuk, ezt lehet, hogy kipróbálom.

(#17122) kezo0
Én a megoldások embere vagyok (semmi közöm a upc-hez) azaz amíg egyesek azon görcsölnek, hisztíznek, fenyegetőznek, stb a üf-on, addig én megoldom magamnak, semmi trükközés nem kell hozzá, rengeteg időt, energiát, pénzt spórolok.
Szóval akinek ezek a dolgok ennyire fontosak és annak élnek, hogy ez "csakazértis" működjön, akkor kitartást kívánok. Én sem vagyok egy meghunyászkodó ember, nem szeretem, ha valami nem működik megfelelően, de eddig mindenre találtam, minden erőfeszítés nélkül, sokkal kényelmesebb megoldást.

Valószínűleg, hamarosan megvállok az stb-től, mert már nem nagyon használom ki a tudását, elég a médiacard is.

[ Szerkesztve ]

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#17124) malvin1 válasza kezo0 (#17118) üzenetére


malvin1
tag

Teljesen egyetertek!
En már nem is beszéltem az extra idő miatti átfedések hibás kezeléséről, pedig a leírás erről ugye azt mondja:

(#17125) kezo0 válasza blakey (#17123) üzenetére


kezo0
addikt

Több más fórumtárs elmondása alapján pedig NEM működik előre beállítva a boxon SEM. Pont az imén írtam le pl. én is.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17126) blakey válasza kezo0 (#17125) üzenetére


blakey
titán

Egy-két "görgetéssel" a hozzászólásod fölött, az utolsó mondatot olvasd. :)

Részemről téma lezárva, nem hoz lázba, feszüljetek neki az üf-nak aztán hajrá.

[ Szerkesztve ]

* Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#17127) malvin1 válasza blakey (#17119) üzenetére


malvin1
tag

Kedves blakey, ha mar jogászkodasz, (mit is jelent az hogy akár?), akkor válaszolj arra is, hogy ez az akár mentesít-e az alábbiak alól:
...fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat, üzleti döntések tisztességtelen befolyásolása, megtévesztő reklám...
(idézet a GVH portálról)

u.i. (most latom az utolso hoyyasyolasodat)
en nem az üf-nek fogok "nekifeszülni", hanem az OGV-nál fogom feljelenteni az UPC-t!

[ Szerkesztve ]

(#17128) kezo0 válasza blakey (#17123) üzenetére


kezo0
addikt

Persze, ahogy írtam, én is megtaláltam már a megoldást: 3 db box üzemel a lakásban, így minden átfedést "megoldok". Csak mert kb. semmit sem nézek élő egyenesben a rengeteg reklám miatt vagy a számomra nem ideális sugárzási időpontok miatt. Csak hát ez a móka nekem most havi plusz 4100 Ft-ba kerül a két extra box miatt. Tudom, mindössze 3 mozijegy ára.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17129) devil-k


devil-k
nagyúr

Nem unjátok már ezt a felvevős sz*rt? Ha probléma van vele, irány a UPC üfsz. Itt már 2 napja csak erről lehet olvasni...

Nem a probléma felvetése a gond, hanem a kivitelezés és a "hangnem".

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#17130) kezo0 válasza blakey (#17126) üzenetére


kezo0
addikt

Én nem kívánok nekifeszülni senkinek, az ügyfélszolgálatnak is csak egyszer említettem meg ezt az anomáliát - akkor, amikor Cisco-ra cserélték a boxomat, és hiába kértem Philipset. De legalább ezen a fórumon hadd morogjak, ha már úgy tűnik, nem csak az én csőrömet b@@@a.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17131) kezo0 válasza devil-k (#17129) üzenetére


kezo0
addikt

Azt hittem, ez a "UPC Magyarország Kft." nevű topik. Elhiszem, hogy van, akinek sokkal izgalmasabb oldalakon keresztül modemek adási és vételi értékeinek felsorolását olvasni, de sajnos a kábeltévének már nincs külön topikja. Én sem ugatok le senkit, akinek a modemjével/routerével foglalkoztok napokon át. Neki az a problémája, nekünk meg most ez. Lehetne kicsit több empátia bennetek.
(Remélem, az én "hangnemem" nem zavar.)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17132) malvin1 válasza devil-k (#17129) üzenetére


malvin1
tag

Nem a probléma felvetése a gond, hanem a kivitelezés és a "hangnem".

Menj a ...-ba!
Átvernek, es akkor meg Te az "átvertek" hangnemerol szonokolasz?

(#17133) devil-k válasza kezo0 (#17131) üzenetére


devil-k
nagyúr

Így van, mindenki jó helyen jár, nincs is ezzel semmi baj addig, amíg normális "hangnemben" és stílusban történik, a másikat kellően tisztelve. De már 2 napja csak azt olvasni, hogy az egyik ír valami sérelmeset (vagy amivel tud szurkálódni), akkor a másik másnap (vagy aznap) rákontrázik.

Vannak olyan problémák, amit nem "tudnak" a fórum tagjai sem megoldani, mert nincs rálátásunk a UPC minden területére, főleg nem a belső dolgokra.

malvin1
Te kinek képzeled magad kisfiam? Nem a barátod vagy valamelyik rokonod vagyok, hogy ilyeneket írj nekem. Mit gondolsz, hol vagy? Valamelyik késdobálóban? Ha átvertek, akkor menj be a UPC-hez, borítsd rájuk az asztalt, vagy írj a NFH-nak, GVH-nak.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#17134) kezo0 válasza devil-k (#17133) üzenetére


kezo0
addikt

Én viszont titkon bízom benne, hogy e fórumon is van egy vagy több UPC-s alkalmazott (még ha esetleg nem is fedik fel magukat), és "veszik az adást". Ez még akkor is számít, ha nem döntéshozók. Előbb-utóbb eljut az infó a megfelelő helyekre, pláne, ha sokan mondják, sokszor, ugyanazt. De én most már befejeztem, csak jelezni akartam, hogy akinek ilyen problémája van, az ne érezze magát magányos harcosnak. ;)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17135) Treck válasza blakey (#17126) üzenetére


Treck
aktív tag

Ezek a musorok azonos csatornan voltak vagy mas-mas csatornakon? Mert nalam legtobbszor akkor jelentkezik a felvetel problema, amikor azonos csatornan vannak a musorok.

Irok egy peldat, legyen mindegyik RTL Klub HD:
- 1. musor pl. 16:25-17:25 kozott van
- 2. musor pl. 17:25-18:05 kozott van
- 3. musor pl. 18:05-19:00 kozott van

Tehat azonos csatornan, egymast koveto musorok, felvetelere beallitva! Nos, az esetek 80-90%-ban a 2. musort nem veszi fel a box, holott fel kellene vennie... Fuggetlenul attol, hogy nezek-e eppen masik adot, vagy eppen ki van kapcsolva a box.

Erre az ufsz sem tudott semmit sem mondani, illetve csak annyit, hogy vannak felvetel problemak, es ezeket minden esetben box cserevel "javitjak"... Bar ezt nem ertem, mert ez nekem inkabb tunik software-es hibanak, semmit hardware-esnek.

Rosszra valaszoltam, a valaszt spider80-nak cimeztem :)

[ Szerkesztve ]

http://google.treck.hu

(#17136) devil-k válasza kezo0 (#17134) üzenetére


devil-k
nagyúr

Igen, mi is reméljük, ezért is írjuk le minden hónapban, hogy eléggé gázos ez a 300 GB-os "korlátozás" (internet) a mai világban. De eddigi ódáink és könyörgéseink süket fülekre, illetve szemekre találtak. :D Volt itt régen egy UPC ügyfélszolgálatos "dedikált" tag, de elég régóta nem láttam/olvastam tőle semmit sem. Olyan mint egy fantom. :N

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#17137) malvin1 válasza devil-k (#17133) üzenetére


malvin1
tag

Te kinek képzeled magad kisfiam? Nem a barátod vagy valamelyik rokonod vagyok, hogy ilyeneket írj nekem. Mit gondolsz, hol vagy? Valamelyik késdobálóban? Ha átvertek, akkor menj be a UPC-hez, borítsd rájuk az asztalt, vagy írj a NFH-nak, GVH-nak.

1. meg is teszem: az üf-en már túl vagyok, most jon a GVH.
2. latalanban megmondom, hogy Te lehetsz, nem a is kisfiam, hanem az unokam ...
3. Az eddigi diskurzus kimondottan a tapasztalatokra, tenyekre szoritkozott, csak Te "meguntad" olvasni, es elojottel ezzel a "hangnem" dumaval ... Ennyit minimum megerdemeltel!

[ Szerkesztve ]

(#17138) kezo0 válasza devil-k (#17136) üzenetére


kezo0
addikt

Valahol megértem szegényt, hogy meghúzza magát. Nyilván nem tehet az ügyben semmit. Mindenesetre a gyakorlatban még senkit sem korlátoztak a 300 gigás korlát miatt, ha jól tudom. Tehát ebben az esetben az, hogy nem tartják be, amit az ÁSZF-ben ígérnek, jó az ügyfeleknek. Ám a kábeltévés szolgáltatásuk esetében az, hogy nem tartják be a használati utasításban írtakat, rossz az ügyfeleknek. ;)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17139) HofiZoli


HofiZoli
senior tag

ne etessétek a trollt.. kiírja magából és odébb áll :K

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#17140) kezo0 válasza HofiZoli (#17139) üzenetére


kezo0
addikt

(és végre újra lehet beszélni a hüvelygombáról. izé... modemek adási és vételi jelszintjeiről.)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17141) devil-k válasza kezo0 (#17138) üzenetére


devil-k
nagyúr

A gyakorlatban valóban nem korlátoztak (még) senkit, de megtehetik, mert benne van az Ászf.-ben. Ha meg elavult ez a 300 GB-os dolog, akkor csak 5 percbe kerülne kiszedni a szerződésből. :) Valamiért nem akarják, mi meg valamiért annyit töltünk fel és le, amennyi jól esik.

Nálam is előfordult már, hogy nem működött a felvevő opció, (akár telefonról, netről, "távirányítón" keresztül) ideiglenesen... de most mit tegyek? "Biztos valami központi hiba", a szokásos sablon. Hál' Istennek, nem vagyok TV műsor központú, így nem visel meg 1-2 ilyen dolog. Én a T-Home-tól jöttem át, s ott voltak azért elég durva dolgok. A szerelő már heti szinten járt hozzánk, de nem a mi hibánkból... A UPC ahhoz képest egy leányálom (számomra). Soha nem volt semmi problémám velük, minden rendben volt eddig. Egyszer volt 8 percen át internet kimaradás, de ettől függetlenül semmi probléma. A számlázás is úgy megy, ahogy kell...

- mozi bolondéria -

(#17142) kabelmania27 válasza kezo0 (#17131) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Decemberig külön volt DTV és Chello topic

[ Szerkesztve ]

(#17143) HofiZoli válasza kezo0 (#17140) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Ha érdekel olvasd itt a 6137-től. Nem kell újra kiírnia magából mi baja az élettel.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#17144) kezo0 válasza kabelmania27 (#17142) üzenetére


kezo0
addikt

Igen, tudom. Nem is örültem, mikor összevonták...

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#17145) malvin1 válasza HofiZoli (#17143) üzenetére


malvin1
tag

Igen, pont ez a bajom! Átvertek, átvertek, átvertek ...
és mindenhol ahol csak lehet közhírré is fogom tenni - legalaább mások okuljanak belőle.

u.i. a hűségszerződésem 2 évre szól, tehát jobb, ha hozzászoksz!

[ Szerkesztve ]

(#17146) gduck válasza HofiZoli (#17143) üzenetére


gduck
addikt

Linkelni én is tudok, olvashattok 9639-től :DDD KATT IDE!

De mondjuk hogy minden helyen panaszkodik ebből is látszik, hogy neki fontos a dolog. Úgyhogy szerintem ezért nem illik bántani! :)

UI: ráadásul képzeld el, hogy veszel egy 4 személyes autót és kiderül hogy csak 2 személy fér el benne, a többiek meg futhatnak utána :DD Nem éreznéd hogy ÁTVERTEK?

[ Szerkesztve ]

(#17147) HofiZoli válasza gduck (#17146) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Te nyertél, itt tudományosabb a dolog, képek is vannak. :D Nem vonom kétségbe hogy fontos neki.. De elmondta, meghallgatták, segíteni ezen a szinten SENKI nem tud, még ha hetekig írogatja akkor sem.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#17148) kabelmania27 válasza kezo0 (#17144) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Én sem, ettől független nem okoz gondot hogy sokféle téma kerül elő, ellenkezőleg ettől érdes a topic:)
gduck: Igazad van, sajnos mi nem tudjuk orvosolni ezt a problémát.
malvin1: upconline@upc.hu írd le a problémádat

[ Szerkesztve ]

(#17149) malvin1 válasza kabelmania27 (#17148) üzenetére


malvin1
tag

malvin1: upconline@upc.hu írd le a problémádat
Nekem már ennél több van. Vannak hangfelvételeim, "sablonos" írásos válaszaim, stb. (készülök arra a bizonyos OGV és NMHH beadványra), ugyanakkor hiszek a "nyilvanossag erejében" is. Bízom abban, hogy az én "szélmalomharcom" hozzájárul ahhoz, hogy az UPC ne "állam legyen az államban".

De ha nem, akkor is - mint ahogy már írtam - legalább másokat már nehezebben vernek át.

(#17150) donmackó válasza malvin1 (#17149) üzenetére


donmackó
őstag

Esetleg keresd fel upconline-t itt a PH-n is van nickjük, és folyamatosan figyelik a fórumot.

Release the cable hounds!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.