Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15042) facan válasza vargalex (#15034) üzenetére


facan
tag

Lehet hogy tud ennyit, de a procnak a natolással is kell foglalkoznia, és idővel betelik az agya a cuccnak. Az FB120-at viszi szeritnem még gyári fw-el is, én annó DD-WRT-vel használtam, az egy fokkal jobban bánt az erőforrásokkal mint a gyári. Szerintem ide már processzor szinten gyenge ez a router a saját tapasztalataim alapján. (FB60-nál annó nem volt semmi gondom)
Most egy WDR4300-as van, annak nem jelent gondot a 240mbit sem, lazán erőlködés nélkül viszi, kipróbáltam extrém terheléssel is amitől a 1043ND már régen összezuhant volna, meg se kottyant neki (0.03, 0.02, 0.03)
Szóval, nem szereti a sok egyidejű tcp kapcsolatot a 1043ND, főleg titkosított wifivel együtt.
Más.

Visszahívtak az UPC-től ahogy megígérték, de most már teljesen más szinten folyt a csevegés. Direkt rákérdeztem, hogy egy UPC Kft alkalmazottal beszélek-e, mire jött a válasz hogy a Kinizsi utcai központból hív, a kisvállalati ügyfelek osztályáról.
Szóval van egy olyan érzésem, hogy megnézik az adatforgalmakat és ez alapján válogatnak és hívják fel az ügyfeleiket.
Folyamatosan a lassítással és a szerződésbontással "fenyegetett", de teljesen "megértette", hogy valóban sok a havidíj így egy mezei felhasználónak.
Szóval nem látom még mindig át hogy pontosan mire megy ki ez az egész attól függetlenül, hogy természetes hogy minden szolgáltató törekszik arra, hogy minél magasabb havidíjakat szedjen be az ügyfeleitől :P

Hát, nagyon nem szeretnék visszamenni a T-hez és a szakadozó ADSL-hez, mert az már messze nem európai szinvonal.... :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.