Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13501) kabelmania27 válasza canniball (#13500) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Igen le kell cserélni, vagy ha rá van kötve a hifi lehet hallgatni a tematikus zenéket, vagy videótárazni is lehet.

(#13502) Intruder2k5 válasza canniball (#13500) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Így van! És én is amit írtam, nyilván azért írtam, mert az első hsz-ében ez állt! :)

"Úgyse nézek TV-t, felvenni meg méginkább nem... "

Ezek után nem is értem miért olyan nagy gond, hogy kihúzza a 220-ból..:?! :)

(#13503) digikábeles válasza rayoliviero (#13409) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Ha nem tájékoztattak a hűségszegés következményeiről akkor, amikor kötötted, jó eséllyel vissza tudod szerezni a kötbért. Így jártam én is 5 éve. Panaszlevél a megfelelő helyre, + 2200 ft. okmánybélyeg, ennyit megér.

(#13504) jerry311 válasza digikábeles (#13503) üzenetére


jerry311
nagyúr

Ez mekkora egy kamu indok. :U

(#13505) digikábeles válasza jerry311 (#13504) üzenetére


digikábeles
aktív tag

A Fogyasztóvédelem ajánlotta nekem is.

(#13506) ubid


ubid
őstag

Sziasztok.

Van olyan akinek a Smart TV-n a GUID-ban nem mutatja kis ablakban az adást ?

Nálam ez a helyzet sajnos.

(Samsung UE40F6500 , MediaCard)

(újra telepítés már volt próbálva egyszer)

-.-

(#13507) vashal


vashal
tag

Hello

szüleimnek akarok köttetni egy 15-ös netet.hogy ne legyen plusz kábel a wifi-re gondoltunk.az lenne a kérdés,hogy a upc wifi-s modembe van-e tűzfal?ha nincs akkor jobb megoldás-e egy router-el megosztani a netet mert ugye abba van tűzfal,vagy nem kell foglalkozni a tűzfallal?

thx.

(#13508) upsyka válasza vashal (#13507) üzenetére


upsyka
aktív tag

Ne legyen plusz kábel...?a modemrouterbe is kábel megy :DD
Egyébként van benne tűzfal

Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...

(#13509) vashal válasza upsyka (#13508) üzenetére


vashal
tag

haha :DDD legalább egy kicsit jó kedvre deritettél,mert már ki akartam ugrani az ablakon....elkezdődött a v.v. bár mindegy mert családiba lakom ;]
akkor használható az abban lévő is :U

(#13510) #12928000


#12928000
törölt tag

Sziasztok! Ezt a wifis modemet használja valaki amit most lehet igényelni? Tudnátok róla valamiit mondani, milyen fajta, minősége, sebessége? Jelenleg egy tp link wr 741 n van, átlagos legolcsóbb teljesen megvagyok vele elégedve, nem dobál le a jele elég gyenge pár falon át már nem a legjobb, de lakásban elmegy. Köszi előre is!

(#13511) jerry311 válasza digikábeles (#13505) üzenetére


jerry311
nagyúr

Ha én még ott ültem volna, ahol annak idején, akkor simán lepattintalak téged is meg a fogyasztóvédelmet is, azzal, hogy el kellett volna olvasni az ÁSzF-et, mely elérhető a neten is (ugye online megrendelés), az ügyfélszolgálati irodákban is és az üzletkötők is hordanak maguknál egy példányt. Ha a kedves ügyfél ennek ellenére nem olvassa el, az nem a szolgáltató hibája.

(#13512) devil-k válasza jerry311 (#13511) üzenetére


devil-k
nagyúr

Ezért kapok hányingert a szolgáltatóktól úgy általánosságban... mert nem azt nézik, hogy az ügyfélnek mi lenne a jó, hanem azt, hol tudnák kihúzni magukat bármi alól, ami nem nekik kedvez.

De ez tipikus, amikor az ügyfél a hülye mindig...

Amikor beköttettem a UPC-t, akkor kértem személyesen az ügyfélszolgálatost, hogy MODEMET akarok, nem modem-routert. Erre másnap kaptam egy f*s Technicolort. Bementem még aznap, visszavittem a cuccot és mondtam nekik, hogy legyenek olyan jók, hogy cseréljék ki modemre. Erre azt mondta a fickó, hogy fizessek 2.500 Ft-ot... Mire fel?!?! S mondtam neki, hogy direkt elmondtam.... de ő nem így emlékezett... Közöltem, hogy hallgassák vissza a felvételt. 5 perc múlva kiderült, hogy vihetem ingyen is a modemet...

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#13513) jerry311 válasza devil-k (#13512) üzenetére


jerry311
nagyúr

Ezért kapok hányingert bárkitől, aki nem olvassa el amit aláír.
Hülyének lenni alkotmányos jog, de nem állampolgári kötelezettség.

(#13514) Intruder2k5 válasza jerry311 (#13513) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Azért mert valaki nem hagyja magát, még nem hülye! Nyilván Ő is nagyon jól tudta, hogy a lelépés igazából kötbérrel jár, de ha kapott egy jó tanácsot, és volt lehetősége megúszni, és ezt meg is lépte, nagyon jól tette! Minden lehetőséget ki kell használni, ahogy ezt a szolgáltató is megteszi!

Mutass nekem csak egy ügyfelet, aki pontról pontra végigolvas minden szolgáltatói szerződést, ÁSZF-et, mellékleteket, meg a "rosseb" tudja még miket! Ilyen ember nem létezik!

(#13515) Treck válasza Intruder2k5 (#13514) üzenetére


Treck
aktív tag

De letezik. En mindig elolvasom, ha kerdesem van, felteszem, es megvarom a valaszt. Ha ezek utan is ugy gondolom, hogy az nekem ugy megfelel, akkor alairom. Termeszetesen ez nem jelenti azt, hogy ket het mulva is emlekszem minden pontra szorol-szora, de legalabb nyugodt vagyok atekintetben, hogy azt irtam ala, ami nekem abban a pillanatban megfelelt es elfogadtam. Ha ezekutan megis gond van, akkor azert csakis magamat hibaztathatom, es nem egyszerre a szolgaltatot kell "anyazni", hogy megint atvertek.

Mindenki elott ott a lehetoseg, hogy elolvassa, amit alair. Ha alairtad, onnantol szinte minden felelosseg a tied, ugyanis az ASZF-ekben a szolgaltatok nagyon jol leirnak mindent.

Egyebkent is 8 napig el lehet allni a szerzodestol. Ennyi ido alatt meg akarki el tudja olvasni. Aki nem teszi, az ne csodalkozzon utana...

[ Szerkesztve ]

http://google.treck.hu

(#13516) Intruder2k5 válasza Treck (#13515) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Teljesen mindegy, akkor is ilyen a jog, és ha ki tudta használni, hát egészségére!

(#13517) Treck válasza Intruder2k5 (#13516) üzenetére


Treck
aktív tag

Ezzel nem is vitazom. Jol tette, ha kihasznalta/kihasznalja a kiskaput. De ez viszont is igy van: a szolgaltatonak sem rohato fel, hogy felhasznal egy kiskaput :)

http://google.treck.hu

(#13518) jerry311 válasza Intruder2k5 (#13514) üzenetére


jerry311
nagyúr

Aki nem olvassa el amit aláír, az a legszerényebb megfogalmazásban is hülye.
Hogy később megpróbálta kimagyarázni és véletlen sikerrel is járt az már csak az ügyfélszolgálat nemtörődömségén múlt.

(#13519) poli27


poli27
veterán

OFF szerintem kicsit a téma :P

(#13520) Intruder2k5 válasza jerry311 (#13518) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem arról beszélek amit szó szerint aláír, nem a három oldalas előfizetői szerződésről, hanem a másik 134 oldal ÁSZF-ről, meg a kiadott 23 módosításról, plusz a polgári törvénykönyv idevágó paragrafusairól, stb... Egész biztos vagyok abban, hogy nincs olyan, aki ezt mind elolvassa!

[ Szerkesztve ]

(#13521) hesszan válasza Intruder2k5 (#13520) üzenetére


hesszan
aktív tag

de van. :) nooffense.
lehetek az egyik én (csak a netes mert az van). a másik a upc jogi osztály [nem feltétlenül jogászok, lehetnek diákok tanoncok külső megbízottak stb] a harmadik a konkurens cég jogi osztálya [scmidtelik a jó ötletet] lehet a sokadik a nmhh, békéltető testület, jogász akinek érdeke fűződik hozzá stbstb.

ezt javaslom nektek is: http://www.upc.hu/rolunk/szerzodesi-feltetelek/ elég 1x átfutni olvasni utánna itt vannak a változások min 30nappal előtte. ha két hetente megnézed nem sok idő. [én azt várom hogy kikerüljön a a 300gb]

Sungdurung

(#13522) jerry311 válasza Intruder2k5 (#13520) üzenetére


jerry311
nagyúr

Olvassa el!
Ha nem olvassa el akkor már nem is vonatkozik rá? Ha nem olvastam a Btk-t, akkor szabadon rabolhatok?

(#13523) vashal válasza jerry311 (#13513) üzenetére


vashal
tag

nem akarlak bántani,de sokszor ezek az irások sok embernek ha elolvassa se biztos hogy érti ( nem mindenki jogász vagy ügyvéd). az egyszerű ember bemegy jószemüen és nem a sorok mögötti átverést keresi.

saját tapasztalat: -érdekes

rendeltünk egy digitál gold csomagot saját beüzemeléssel.mivel gondoltuk nem lesz bonyolult bekötni 2 kábelt.az eszköz meg is érkezett,be is kötöttük.nagy nehezen sikerült instalálni mert nehezen működött a távirányitó.2 csatornát meg is találtunk vele.visszavittük hogy nem ok valami meg a táv is szar.boltba táv ok de csatorna tényleg nincs.nem gond 15 perc és minden ok mire hazaérünk.hát nem igy volt.vissza megint,de sajnos már késő volt és csak holnap tudnak beszélni a szerelővel.6 napba tellett mire rájöttek a szerelők ( a kis okosok) hogy elfelejtették rákapcsolni az adást a boxra.mivel a táv mindig szar volt visszamentünk reklamálni.4 x volt kint szerelő és nem tudott mit csinálni + 1 x csak telefonon hogy nem tud mit csinálni vele.na ekkor google.kiderült hogy a upc box JÓ minőségű táv vevője bebolondul a plazma sugarától.felhivtam a központot hogy most már történjen valami és hogy mit találtam.ők ilyenről persze nem is hallottak (igaz az irás szerint az upc szerelő mondta mi a gond és a megoldás) de azért utánanéznek és visszacsörögnek.haha és csoda tényleg van rá megoldás, holnap posta és hozza is a szerelő.szerelő jött is de megoldás nélkül.még párszor telefonbeszélgetés a központal ahol valaki igérte hogy hozzák (de nem ért ide) valaki teljessen hülyének nézett (hogy biztos nem a box fele áll a táirányitó). megkerestem az egyik szerelőt aki szintén upc BEKÖTŐ,hogy mondjon már valamit "hát nincs mit tenni minek rendeltük meg" azért bazd meg mert NEM IRTÁK SEHOL AZ ÁFSZ-be hogy nem lesz jó.az egyik ismerősnek szintén plazmája van csak neki cisco felvevős és ott semmi gond ( kipróbáltuk nálunk is ok azzal). telefon upc-nek hogy mi a téma erre ők hogy felsőbb beosztásútól kell engedélyt kérni a cseréhez mert ugye mi nem fizetünk rá.ok menjünk be megbeszélni az üzletbe.2 lehetőség vagy kifüzetjük a box felárat vagy 3 hónapig ingyen kapjuk és csak utána kell füzetni (ANYÁTOK). aztán találtam megoltást amivel egész jól működik.ez egy éve történt,de még nem kerestek meg hogy minden ok-e.viszont mivel nem tudják biztositani a szolgáltatást az áfsz szerint bármikor elállhatunk a szerződéstől.sajnos nincs más szolgáltató nálunk,most meg kössek náluk még egy internetet is (ezért ockodunk kicsit). ja nincs más szolgáltató mert : az upc és a város nem engedett még egy légkábelt,föld alatt viszont drága + a város nem engedi a turást.( persze ezek nem igazak csak kitalációk).igaz 30km-re lévő városba légkábellel mégis meg lehetett oldani,más a polgármester.

upc részéről igen korrekt lépés lett volna ha kicserélik a box-ot egy cisco felvevősre.nem kell a felvevő része,de nem tudják kikapcsolni akkor ennyi bukta beleférhetne :(( :((
persze mindig a vevő a hülye :W

(#13524) kabelmania27 válasza vashal (#13523) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Sajnos előfordul hogy az egyik eszköz távirányítója a másik eszköz számára parancsot ad ki, pl hangerő csökkentésével együtt megáll a videón a felvétel.

[ Szerkesztve ]

(#13525) vashal válasza kabelmania27 (#13524) üzenetére


vashal
tag

de a távirányitóval csak én jártam igy,és semmi változás.pedig telefonba igérnek ám mindet,az üzletbe meg már nem úgy van meg ők nem is tehetik.mondom nekik akkor hallgassuk vissza mit igértek telefonba,erre hogy én azt nem tehetem meg :((

(#13526) devil-k válasza vashal (#13525) üzenetére


devil-k
nagyúr

Megteheted. Csak az a kérdés, hogy "véletlen" nem esett-e baja a felvételnek. ;]

- mozi bolondéria -

(#13527) kabelmania27 válasza vashal (#13525) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Speciális esetben érdemes írni upconline@upc.hu címre.

[ Szerkesztve ]

(#13528) poli27


poli27
veterán

off ezt ma fotóztam majd kiestem a számon ettől az igényes megoldástól :

(#13529) jerry311 válasza vashal (#13523) üzenetére


jerry311
nagyúr

Szerintem, egy ÁSzF szintű szöveg megértése az általános műveltség és intelligencia körébe tartozik.

A második feléhez: Nyilván mindenki át akar verni és mindenki hülyének néz. (Mondjuk, szar lehet ilyen tudattal élni.)

(#13530) vashal válasza jerry311 (#13529) üzenetére


vashal
tag

Nyilván nem akar mindenki átverni,és csak a véletlen hogy még nem értek ide a megoldással.még a legkisebb szikrálya sincs bennem hogy pont leszarnak csak füzessek.látszik hogy köztük nevelkettél.

Álltalános műveltség?sajnos magyarország kicsit alatta van (a szolgáltatok is) de azért nem kéne átverni a embereket.meg kéne érteni hogy a sok hülye tartja el ezeket a cégeket különben nem is lennének.és nem csak itt mert az élet bármely bontján szinte csak a lehuzás van.és tényleg szar igy élni

(#13531) vashal válasza jerry311 (#13529) üzenetére


vashal
tag

Nyilván nem akar mindenki átverni,és csak a véletlen hogy még nem értek ide a megoldással.még a legkisebb szikrálya sincs bennem hogy pont leszarnak csak füzessek.látszik hogy köztük nevelkettél.

Álltalános műveltség?sajnos magyarország kicsit alatta van (a szolgáltatok is) de azért nem kéne átverni a embereket.meg kéne érteni hogy a sok hülye tartja el ezeket a cégeket különben nem is lennének.és nem csak itt mert az élet bármely bontján szinte csak a lehuzás van.és tényleg szar igy élni
.segitőkéség nulla

(#13532) HofiZoli válasza vashal (#13531) üzenetére


HofiZoli
senior tag

háááát.. nem, inkább nem mondok semmit. :O

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#13533) devil-k válasza poli27 (#13528) üzenetére


devil-k
nagyúr

Azért a rendszámot kitakarhattad volna. :DD

- mozi bolondéria -

(#13534) Jamboo529 válasza devil-k (#13533) üzenetére


Jamboo529
senior tag

Még egy olyan ragasztott műanyag lappal. :D

(#13535) devil-k válasza Jamboo529 (#13534) üzenetére


devil-k
nagyúr

Kb. :DD :DD :DD

- mozi bolondéria -

(#13536) Uthenger válasza vashal (#13523) üzenetére


Uthenger
aktív tag

a távirányító problémára mi lett a megoldás?

amit itt is írnak? hwsw

"hogy le kell ragasztani az infra vevõjüket vmi ragasztószalaggal"

Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger

(#13537) vashal válasza Uthenger (#13536) üzenetére


vashal
tag

privi ment

(#13538) vashal válasza HofiZoli (#13532) üzenetére


vashal
tag

a hülyéket a szolgáltatok szeméből nézve értettem nem az embereket leszólva,mivel én is közéjük tartozom az előfüzetésemel.csak ki vagyok hogy amig meg akarnak vetetni az emberrel valamit addig te vagy az isten,amit megvetted már mehetsz a picsába meg hogy nem is úgy mondták azt.mert ugye azt szinte sehol nem értékelik ha évek óta tisztességes ügyfelük vagy.új belépőnek mindig olcsobb te meg le vagy szarva pl. legyen csak az autóbiztositás hogy ne mindig az upc-t ostorozzuk.
de még az utakon is a magyar a magyar baszogatja,jó igaz a másik nyelvű emberrel nem tud kommunikálni.

(#13539) D@ni88


D@ni88
addikt

Másnál is akad a net? XIII ker

(#13540) blakey válasza D@ni88 (#13539) üzenetére


blakey
titán

Nem.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#13541) Intruder2k5 válasza D@ni88 (#13539) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen lehet... De nálam nincs ilyen gond!

(#13542) HofiZoli válasza D@ni88 (#13539) üzenetére


HofiZoli
senior tag

Nálam hibátlan.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#13543) kabelmania27 válasza D@ni88 (#13539) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Nézd meg a modem jelszintet a 192.168.100.1 címen.

(#13544) D@ni88 válasza kabelmania27 (#13543) üzenetére


D@ni88
addikt

Downstream Channels

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 6.6 dBmV 40.5 dB
Channel 2: 5.7 dBmV 40.8 dB
Channel 3: 5.9 dBmV 40.8 dB
Channel 4: 6.0 dBmV 41.0 dB
Channel 5: 6.7 dBmV 40.8 dB
Channel 6: 6.9 dBmV 41.0 dB
Channel 7: 7.6 dBmV 41.3 dB
Channel 8: 7.8 dBmV 40.9 dB

Upstream Channels

Power Level:
Channel 1: 41.0 dBmV
Channel 2: 41.2 dBmV
Channel 3: 41.4 dBmV
Channel 4: 40.9 dBmV

(#13545) kabelmania27 válasza D@ni88 (#13544) üzenetére


kabelmania27
Topikgazda

Köszi, ezek jó értékek. Milyen osztóval van elosztva a koax? Van nálad csillapító?

(#13546) D@ni88 válasza kabelmania27 (#13543) üzenetére


D@ni88
addikt

Downstream Channels

Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 6.6 dBmV 40.5 dB
Channel 2: 5.7 dBmV 40.8 dB
Channel 3: 5.9 dBmV 40.8 dB
Channel 4: 6.0 dBmV 41.0 dB
Channel 5: 6.7 dBmV 40.8 dB
Channel 6: 6.9 dBmV 41.0 dB
Channel 7: 7.6 dBmV 41.3 dB
Channel 8: 7.8 dBmV 40.9 dB

Upstream Channels

Power Level:
Channel 1: 41.0 dBmV
Channel 2: 41.2 dBmV
Channel 3: 41.4 dBm

(#13547) urbanjozsi


urbanjozsi
senior tag

Ez miért van?:

Technicolor modem-router

(#13548) HofiZoli válasza urbanjozsi (#13547) üzenetére


HofiZoli
senior tag

192.168.100.1 próbáld ezen a címen.

A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!

(#13549) urbanjozsi válasza HofiZoli (#13548) üzenetére


urbanjozsi
senior tag

Azon próbáltam......................
Restart, és most oké!
Nem tudom mi baja volt?! :F

(#13550) -=RelakS=- válasza urbanjozsi (#13549) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

a Kilépés-re kattintás nélkül bezártál egy böngészőt (fület), és ezért nem engedett vissza.
Az így bezárt böngészőfül visszanyitása még segíthet ilyenkor.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.