Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1247) MR!! válasza kabelmania27 (#1243) üzenetére


MR!!
aktív tag

Ha a sebességet nem befolyásolja az a pár decibel inkább hagyom, mert lehet a tv-k en lessz gyengébb a kép. Haverodnál egész jó értékek vannak. Szerintem az a normális. Nálam vmi miatt átlag alatti jel van. Ez lehet a házba bejövő gyengébb jel miatt is vagy esetleg a lakáson belüli koax kábel miatt is (94-ben kábeleztük és upc akkor ezt adta, parkettát ezért most nem szedem fel)és bár nincs a kábelre írva semmi , nem tűnik rossznak. Viszont amit a mediabox-ra húztak (2010-nyarán) az elég jó kábel és a csatlakozói is profi kivitelűek.

Amikor bekötötték a medaibox-ot , méricskézett a upc-s , bejövő jelnél , tvk-nél , meg modem előtt . Cserélt 1-2 osztót is , próbálta belőni. Jel erősséghez képest egész jól sikerült , mert midnen tv-n midnen adás jó. Simán veri a digi tv-t. Hagyományos (crt) lcd és projektoros tv-n is. Több ismerősnek Digi van és sokkal zajosabbak az adások. Igaz pár csatornával többet kapnak.

Szerintem amennyivel olcsóbb a többi szolgáltató, annyival gyengébb minőséget adnak. (kábelezés , sávszélesség a tv adásoknak, net sávszélesség). A legjobb minőségben és legnagyobb freki tartományt is a UPC uralja, bár ennek ára van...

miszter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.