Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110999) cocka válasza #72445440 (#110995) üzenetére


cocka
veterán

OK, de gondolom nem +2000-ért kapod a hármat. Egyedi ajánlatot lehet személyesen kérni? Ha már elmegyek egy üzletbe valamit leadni, vagy erre csak a 1270-eseknek van "speciális" jogköre? :D Médiakárdot gondolom személyesen azért tudnak adni. Ahhoz talán nem kell túl nagy "raktér". LOL

Véletlenül nem te írtad anno, hogy a Kaon ill. néhai Horizon HD átlagon felül forrósodik? Így azért ez nem túl jó opció. Akkor maradok a kártyánál.

Igen valószínűleg ez lesz a megoldás. Egy kártya, egy vtv box. De egyelőre kivárom, hogy az ominózus időpontok lejártával ténylegesen mi történik, mert nem akarok úgy járni, hogy kiderül megint valami hazugság és mondjuk még év végéig simán használható lenne a régi box is. Ha a kikapcsolást (mármint a visszanéző és társai kikapcsolását) év végénél előbb megcsinálják, akkor utána máris megyek a médiakárdért, meg akkor viszem a boxukat is. Bár még ez esetben se olyan egyértelmű a helyzet (tudom bonyolult vagyok), mert ha vmiért a médiakárd mégsem válik be, akkor muszáj leszek egy 2. vodkaboxot igényelni. Hogy arra lesz-e valami egyedi ajánlat, na az marha jó kérdés.. főleg így hűség kellős közepén.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.