Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106007) ketabruce


ketabruce
csendes tag

Sziasztok!

Egy ideje nem vagyok otthon a tévézéssel kapcsolatos fejleményekben. Ott leragadtam, hogy ha kábelneten jön az adás, akkor van lehetőségem CI modullal a TV távirányítóját használva csatornát választanom, míg a zinternetes IPTV szolgáltatás esetében el kell viselnem egy settopbox-ot és az ahhoz való távirányítót a csatornaválasztáshoz.
Miután megszűnt nálam a kábelTV, a fentiek tudatában műholdas TV-re váltottam, ami 2 évvel később, mostanra bosszantott fel annyira (szeles, esős időben nézhetetlen a műsor), hogy újra más lehetőség után nézzek.
Olvasom, hogy a Vodafone-nak van valami Mediacard-ja, de nem tudom, hogy ez az-e, amire én gondolok. Ebben kérném a segítségeteket, hogy szakértsétek meg nekem légyszíves, hogy ezzel az eszközzel boldog leszek-e (mármint ha ezt abban mérjük, hogy nem lesz szükségem extra távirányítóra).
Illetve kérdés még, hogy mivel úgy látom, ehhez is szükség lesz (hiszen itt is IP-n kapok adást, igaz?) valami net előfizetésre (ami van, de csak egy 100-as a Telekomtól), milyen sávszélesség az, amivel már nem zavarja a TV a torrentezést? :D
Ha esetleg rosszul tudok valamit, megköszönöm, ha kijavíttok!

Köszi előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.