Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:58:04

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105020) mekker


mekker
őstag

1. Belelapoztam a topicba, és ezek szerint nem mindenki örül a VTV doboznak. Ti lecserélnétek a Cisco felvevős dobozt? Igazából már a Ciscoban is kevés a 2 darab tuner. Ezzel lehet párhuzamosan felvenni két adást?

2. Másik kérdésem, hogy mit lehet tenni, ha nem hajlandó kijönni a szerelő? Anomáliák vannak az internettel a szüleimnél, és nem én szeretném szabadidőmben szerelgetni.

3. A ConnectBoxhoz képest milyen a Vodás modem? (ha egyáltalán tudunk váltani belátható időn belül...) A jelerősség sem az igazi, átlósan már nem viszi át maradéktalanul a jelet a házon.
Eddig repeater módban használtam egy routert. Kellett a router máshol, plusz azt hittem, hogy az okozta a szakadozást, ezért jelenleg még a CB wifit használom, de ha ilyen f.s, akkor inkább visszakötöm a routert. Kapcsoljam ki az 5GHz-t, vagy mi tudna még segíteni?

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.