Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
na azért a 8500-ön se mindig volt leányálom. de mindenesetre Intel rulezz, jó hogy az van bele se merek gondolni hogy futott volna AMD-n :D. aza nagy Intel logó az elején már kicsit sem túlzás. miért lenne jobb egy P4-en? nem hinném hogy használna olyan dolgokat, amik csak az Intel-ben vannak :D SSE3-at erősen kétlem
amúgy relativ hogy nvidia karikon szarul ment. az alsó és közép kategóriás fx-eken minden szarul megy manapság, a komolyabb FX-eken (5800, 5900, 5950) meg erősen kétlem hogy szarakodna, azokban van erő bőségesen, csak kicsit drágán.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
X800XT-n játszottam 2 giga rammal fullon, simán ment, igaz a srác gépe nem éppen középkategóriás volt:)
q3 motor már öregecske, lépni kell, nincs mese.
igaz, hogy sajnos én sem vagyok kivétel, nekem is sok új game meghaladja a vga-m képességeit, ennek ellenére azt mondom hogy jöjjenek az új generációs motorú játékok.
max majd egy évesen játszom végig őket:) -
Integra
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
őszintén megmondom leszarom hogy milyen újság mit ír éppen és milyen a szájíze egy programról, egy tonnányi fps végigjátszása után számomra az U továbbra is az egyik legjobb és legkeményebb és legkembertpróbálóbb volt. a lesajnáló újságcikkek meg a legkevésbé sem érdekelnek, semmivel sem objektívebbek, mint az én véleményem:))
a GS volt ami pl az AURA esetében lesajnálta mert szerintük túl kemnyek és bonyolultak voltak a feladványok a gaméban. én erre azt mondom, hogy a GS képességeit meghaladja az AURA... főleg ha nekik határidőre kell a gamékat végigjátszani és cikkeket írni.
kíváncsi vagyok hány gamét nyomhatnak csítek nélkül végig:) -
Dilikutya
félisten
na azért a mozi minőség még odébb van :D annak kevesek lesznek a mai grafikus kártyák még. állitólag nagy felbontásban már az x800 is megakad néha a Doom3-ban, és az hol van még a film minőségtől
magam részéről nem bántam volna, ha még egy darabig a jó öreg Q3 motort pofozgatják, mint pl most a CoD kiegészitőben is :D (bár azt is fenntartom, hogy az új MoH is Q3 engine) -
Integra
titán
erős vason, ha hard-ban végigtoltad az U2-t, azért az elég meggyőző tudott lenni.
nagyobb kihívás volt mint a legtöbb FPS legnehezebb fokozaton. igaz az is hogy kinek mi a nehéz és mennyire hajlandó vért izzadni egy-egy pályáért vagy csak gyorsan végigtolni és kész:)
de tény hogy hatalmas világokat kellett kezelnie és ehhez kellett a hardver akkor ha tényleg mindent maxon szerettél volna nézni rajta. -
Gergello
addikt
reméljülk nem lesz olyan sz@r mint a 2
mit írnak, nincs várható megjelenés? -
Integra
titán
nemrég dobták be a postaládába az új gamestart, 6 oldalas cikk van benne az új unreal engine 3.0-ról és magáról az unreal3-ról.
röviden összegezve: byebye doom3, még meg sem jelent hl2 és stalker, ha csak pusztán a grafikát és a fizikát nézem:))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi