Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
Letöröltem a partíciókat, ahogy írtad, semmi eredmény. Viszont találtam a neten egy olyan oldalt, ami az Inaccessible Boot Device hibával foglalkozik, és ott ugyanazt írták, mint amit el akarok követni. Tehát F6 az install elején, és IDE meghajtók floppyról betöltése. Az érdekes, hogy az oldal neve unmountablebootvolume.windowsreinstall.com
Szóval ezek valamilyen rokonságban lehetnek :-)Egyébként az is érdekes, hogy ha van a vinyón partíció, akkor azt írja ki indításkor, hogy nincs elérhető oprendszer, ha meg leszedtem a partíciót, akkor meg azt, hogy nincs partíció a lemezen. Tehát a Bios felismeri a különbséget.
Holnap este kiderül, addig jöhet tipp, ha van. Aztán kiderül, hogy holnap magamhoz nyúlok-e vagy sem :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last Epoch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest