Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Hali! Vettem egy Kerish doktort. Azal töröljek vagy revo pro?
-
flash-
veterán
sziaztok
senki sem használ uninstaller progit?vagy ha igen hol értekeztek erről?
én revo uninstaller-t használok.
véletlen a windowssal uninstalláltam,és most a hátramaradt szemetet szeretném előkeresni.
a revoba hiába irom be a progi nevét nem keres olyan szemetet ami ahhoz a programhoz kapcsolódik.
ötlet?? -
Shim
őstag
ártani nem árthat. ha neked erre van szükséged...még sose volt abból bajom, hogy win uninstallert használtam, immáron kilenc éve

-
hi' itt arra lennék kíváncsi ,hogy megéri e ilyen uninstaller progik használatam mint pl. az Ashampoo Uninstaller Suite. Csak azért érdekel mert ugye (na igen ha én jól értettem akkor) a telepítés elött csinál magának egy képet a rendszerről és ha letörölsz vmit akor az a képet letörli .
gy.k. eltünteti a drive -ket és regeket. De itt olyanokat olvasok ,hogy nemtom meik Adobe videóvágó progi meg ien cuccok ilyen extra directx módosításokat végeznek (ez jól mondtam?
) és azokkal a másik progikat cseszik el ,hogy ezek a progik ezeket visszaállítják -e az eredeti álapotra? Nah tehát megéri vagy nem tapasztalatok egyébb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
AMúgy nekem is szokott ilyen problémám lenni. Sajnos a nemodafigyeléssel el lehet rontani dolgokat azt te már elő nem szeded sztem.