- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz moleculez #13 üzenetére
A BBK már megszűnt. Nincs.
Teljesen más vállalati struktúra van már. Fejből nem tudom melyik videóban mondta el Bog.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
moleculez
veterán
Komolyan valaki aki ért hozzá: mi ebben az üzlet? Miért jó hogy az almákák almárkájának van almárkája?!
Pl: BBK -> Oppo -> Realme -> Narzo[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
.Szaki.
addikt
Mondjuk a Sony engem össze tud zavarni, de most hogy ránéztem alaposan, gondolom úgy néz ki, hogy van három kategória 1-5-10 és a mögötte lévő római szám pedig a generáció. Amíg most nem néztem rá GSMArenan a termékpalettára nem feltétlen jött át, én még a SonyEricsson-érában voltam érintett a márkával kapcsolatban.
Egyébként részemről +1 a hsz-ed, azért is írtam le a fentieket, mert nem szerettem volna csak annyit idebiggyeszteni, hogy "+1".
Csak hogy ON is legyek: Részemről is Bon Jovi jutott eszembe. Az együttest nagyon kedvelem, mint brand elég hülyén hangzik.
-
-
Ricardo
titán
"Jellemző a kínai telefongyártókra, hogy különböző név alatt dobják piacra ugyanazt a hardvert, esetleg nagyon hasonlót. Nincs is olyan nagy kínai telefonos cég, melynek ne lett volna, vagy ne lenne jelenleg is egy nagyobb és egy, vagy több kisebb márkája. "
Bezzeg az iPhone nem nevez át.
Nem is kínai. Mégcsak nem is droidot futtat.
De ha már elrugaszkodunk a cikkben leírtaktól.
Sony, Pixel? Ezek sem kínaiak és nincs almárkájuk. Cserébe legalább annyiban hasonlítanak legalább, hogy androidot futtatnak.
valamiért mégsem ezek jutottak eszedbe. -
Graphics
Jómunkásember
Nem gondolom, hogy nagy eséllyel indult volna ez..
Az iPhone itt nem releváns. Nem az a termék kategória..
Hangoztatni jó persze, de ez nem az a topic...[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
hapakj
őstag
Nah még egy adag átnevezősdi és átláthatatlan termékkínálat.
Marad az iPhone. Is that simple.
-
Graphics
Jómunkásember
Bon Jovi?
Ilyen hülye márkanevet hogy találhattak ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen okostelefont vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Yettel topik
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10