Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HP-be is szerelik...az előbb csak Lenovo névvel együtt láttam, de gondolom ez se rosszabb, mint az átlag kínai SSD-k, persz Te nagy gyüjtője vagy ezeknek!
Szerencsére a HP Zbook G5-be még egy jó öreg Samsung PM961 512GB ketyeg jó ideje, szerintem elment volna még ez is sokáig, de kellett már mellé egy nagyobb, a Samsung meg marad benne tárolónak. Ezért szeretem ezeket a régebbi használtüzleti notikat, mert ebbe is két NVMe mellé még egy SATA is elfér. Éppen lehetett volna az egyik NVMe hely PCIe 4.0 akár, nem mintha bármi jelentősége lenne nálam, csak az érzés mégis!
-
Köszi, így már teljesen érthető! Tény, hogy a régi Lubuntuhoz képest az LXQT-s is komoly változás volt! A QT keretrendszerben jóval több lehetőség, potenciál van, mint a GTK-ban, de már megszoktam a Cinnamont 10+ év alatt.
(ezt most a KDE miatt írtam, nem az LXQT miatt)Erről a Ramaxel SSD-t nem hallottam még, mondjuk tuti legalább 100 más kínai SSD esetén így van ez, pedig a Ramaxel nem is új cég, '97-ben alapították, ahogy nézem.
-
Hiányolom kicsit, hogy milyen hardverösszetevőkön fut ez a LXQT, mert igazából olyan gépek miatt volt az LXDE is, mint amit Graphics kolléga is említett imént. Egy mai, akár közepes hardveren már minden fut, mint az állat, nehéz elképzelni, hogy miért kínozza ezzel magát a user. Nem kekeckedésből írom, hanem érdekel és nem derül ki az írásból a lényeg számomra. Hacsak nem Win95 fan vagy! Úgy megértem a tényálladékot.

Épp most szenteltem fel a SK Hynix PC901 1TB SSD-met Linux Mint Cinnamonn 22.2-vel meg LMDE7-tel a Zbook 15 G5-ön, mondjuk ezen nehéz elképzelni, hogy valami gyorsabban pattogna vagy szebb lenne, így számomra minden lightos DE vagy pálcikaWM felérne egy kínzással.Szóval milyen gépen használod és miért ez a kedvenced?
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Gyúrósok ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ezt most a KDE miatt írtam, nem az LXQT miatt)