Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
A második kérdésre könnyebb válaszolni: azért lett a kedvencem, mert eléggé minimal, de már tud (majdnem) mindent, ami nekem kell.
Mindenféle gépen használom, most épp egy i5-2400 előtt ülök. De van egy OptiPlex 5090 i7-11700, 16 GB RAM-mal, azon is használom. Nem érzem kínzásnak a használatát, ha annak érezném, nem használnám

Én csak egyszerűen szeretem, ha valami gyors, és nem eszi feleslegesen az erőforrásokat. Ha eszi, akkor okkal egye
Meg az sem árt, ha jól néz ki, persze, ez teljesen szubjektív. Nekem a KDE a KDE4 idején tetszett utoljára, a Gnome pedig sosem
A pálcika WM-et én sem bírom, mindig hiányzik belőle valami. De az LXQt, LXDE, Xfce és társai szerintem pont az a szint, ami már viszonylag kényelmesen használhatók, de még takarékosak is az erőforrással.nehéz elképzelni, hogy valami gyorsabban pattogna vagy szebb lenne
A Cinnamon nagyon jó, de én sosem bírtam megszokni. Egyszerűen nem tetszik, nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Autós kamera eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest