Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
De hova tűnt a topic indító?
-
zsborbas
aktív tag
Ha az megnyugtat hogy csak chatelni szoktam, főleg külföldi ismerősökkel, és fényképeket meg házi videokat cserélgetünk, akkor igen. De annyi ideje szerintem senkinek sincs hogy egész hétvégén rajta lógjon. Én legalábbis max 1-2 órát vagyok fent egész hétvége alatt. Van mit csinálnom a házban, hidd el. A család leköti minden szabad percemet. :)
-
zsborbas
aktív tag
Aha. Szóval nem csinálsz semmit, és nem dobtak ki. Hmm. Nekem nem így tűnt. És azt sem tudod mi az a dc. Hmm. Ha jól tévedek, akkor legalább 2 pupák nevű usert láttam repülni letöltés megszakításért a hétvégén. De ha tévedek, és mégis csak véletlen egybeesésről van szó, akkor bocs.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest