Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Ha az megnyugtat hogy csak chatelni szoktam, főleg külföldi ismerősökkel, és fényképeket meg házi videokat cserélgetünk, akkor igen. De annyi ideje szerintem senkinek sincs hogy egész hétvégén rajta lógjon. Én legalábbis max 1-2 órát vagyok fent egész hétvége alatt. Van mit csinálnom a házban, hidd el. A család leköti minden szabad percemet. :)
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi