Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Tamás24
tag
Csak egy tipp, ha elfogadjátok: Az első hozzászólásba írhatnátok a már ismert bugokat, hogy ne kerüljenek fel újra meg újra.

-
Tamás24
tag
- Uppoltam egy hirdetésemet és szétesett a szövege, teli lett code részletekkel pl:
<p class="mgt0">
.<br />
meg egyéb webkóddal- Ezután megszerkesztettem újra hogy ne legyenek benne a kódok, majd mikor mentettem megint telirakta velük a hirdetést...NE EZ AZÉRT MÁR SOKK
Észrevétel:
- A hirdetés megtekintéseinek számába engem is belevesz, így nem mérvadó a szám, mert ahhoz hogy megnézzem, hogy jött-e üzenet a hirdetésre, ahhoz meg kell néznem, akár óránként többször is... -
Tamás24
tag
Ha valakit érdekel a pozitív és negatív dolgok és hibák, valamint értékelések összefoglalása a fejlesztők közül, akkor belinkelem a másik hozzászólásom: itt
-
Tamás24
tag
Firefox
Internet Explorer: v9.0.9112 + Win7 pro x64- A hozzászólásnál a hangulatjeleket nem a kurzor helyére írja, hanem az első karakter helyére.
- A hozzászólásnál a karakterek kijelőlése idióta színnel van jelölve, néha nem is látszik mit jelöltem már ki.
- Új hirdetés feladásakor sokszor előfordult, hogy választottam Főkategóriát, de nem jelent meg alatta a következő kategória,
és mikor visszaállítottam hosszú várakozás után "válassz"-ra, akkor jelent meg alatta a másik kateg választó rész: csinálnék képet, de azt se lehet most épp feltölteni... NO COMMENT
- A hirdetések módosításánal, ha módosítom mondjuk az árat, bezárom a siekeres módosítás felugró ablakját,majd visszadob az oldalra, akkor képtelen vagyok mondjuk érvényesség Települést hozzáadni, nem működik a gomb.
- Opera minin se megy a belépés, ami az androidos kollegáknak nagyon nem fog tetszeni
- Nincs privát üzenetekről email küldés??
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Videós, mozgóképes topik
- Asztalos klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest