Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5767) gold007 válasza Taranti (#5755) üzenetére


gold007
tag

Tökéletesen egyetértek, engem is baromira idegesítenek. De az a baj, hogy akik ezt csinálják, azok akik az egész hardveraprót tönkreteszik. És nem a 9-ezés miatt, hanem azért mert ők akik "üzletszerűen" hirdetnek. Ezzel az a baj, hogy természetesen ők tudják a legalacsonyabb árakat adni, mert nagyban csinálják. Emellett pedig bármire rákeresek csak az ő hirdetéseiket nyomja az arcomba a rendszer, külön néznem kell, hogy na vajon melyik az a hirdetés, ami nem egy webshop linket fog mutatni, vagy egyszerre 20 terméket hirdet és a legolcsóbb árát írja rá.
Ezekkel az a baj, hogy egyrészt tele "szemetelik" az oldalt, másrészt magánembernek esélye nincs jó áron eladni a cuccait.

És ezt most nem az üzemeltetőknek írom, mert tudom jól hogy ők meg ebből élnek. Az ilyen hirdetők nélkül nem lenne aki fizet mondjuk az első helyekért vagy a napi 50 upért. Csak szomorú, hogy "már ez sem olyan mint a régi szép időkben"...

Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.