- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarfej
csendes tag
Én még kerek 15-ért vettem a szürkét, de valóban kicsit feljebb kúszott azóta. Viszont a cikkben említett 32 euró az nem tudom honnan jött, mert ha rákeresek a cikkszámra, akkor az első találaton 43 dollárért árulják, ami 15.5k. Mondjuk nem tettem bele 2 percnél többet a keresgélésbe, úgyhogy lehet valahol tényleg 32 euró persze.
-
madarfej
csendes tag
Én tavaly az Aqua-ban vettem egy ugyanilyen 10k mAH-st, csak szürkében. Úgyhogy mintha csak a szín lenne új annál a szériánál. Igaz az SAMSUNG EB-U3300XJEGEU névre hallgat, de ugyanúgy 2 USB-C van rajta 25W-al és 7.5W Qi meg kinézetre is elég hasonló.
Nagyon jól jön a Qi rajta ha épp megázik kicsit a telefon USB portja. Meg persze órához/budshoz jobb, mint a telefonnal tölteni. -
akkor tulajdonképpen csak kb. csatlakozót cseréltek ezen?
https://m.alza.hu/samsung-wireless-battery-pack-10000mah-silver-d5552856.htm -
jalos
tag
Magsafe vonatra kéne fellszállni, kedves Samsung!
-
jacis
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Manapság az a 45W elég nagy semmi…
-
embe
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Nekem is normális, 25W a "gyorstöltés" - normális, csak lassú. Nálad is ezt jelenti?
Na jó tudom nem 25....
-
embe
nagyúr
Ha még a telefonjaikba sem tudnak egy normális töltést rakni ... még több százezerfeletti kategóriában sem.
Megértem a Note 7-es fiaskó után óvatosak. na de ennyire? -
jUUh
addikt
Címből egy emmbetű' lemaradt.
-
jacis
nagyúr
Ez a 7,5W qi szempontjából nagyon harmatos. Olvasnak ezek tech híreket ki hol tart ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két USB-C csatlakozóval és Qi töltőfelülettel is rendelkezik az új kiegészítő.
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest