Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ez a 7,5W qi szempontjából nagyon harmatos. Olvasnak ezek tech híreket ki hol tart ebben?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jUUh
addikt
Címből egy emmbetű' lemaradt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
embe
nagyúr
Ha még a telefonjaikba sem tudnak egy normális töltést rakni ... még több százezerfeletti kategóriában sem.
Megértem a Note 7-es fiaskó után óvatosak. na de ennyire?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Nekem is normális, 25W a "gyorstöltés" - normális, csak lassú. Nálad is ezt jelenti? Na jó tudom nem 25....
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
jacis
nagyúr
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Manapság az a 45W elég nagy semmi…
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jalos
csendes tag
Magsafe vonatra kéne fellszállni, kedves Samsung!
-
aktív tag
akkor tulajdonképpen csak kb. csatlakozót cseréltek ezen?
https://m.alza.hu/samsung-wireless-battery-pack-10000mah-silver-d5552856.htm -
madarfej
csendes tag
Én tavaly az Aqua-ban vettem egy ugyanilyen 10k mAH-st, csak szürkében. Úgyhogy mintha csak a szín lenne új annál a szériánál. Igaz az SAMSUNG EB-U3300XJEGEU névre hallgat, de ugyanúgy 2 USB-C van rajta 25W-al és 7.5W Qi meg kinézetre is elég hasonló.
Nagyon jól jön a Qi rajta ha épp megázik kicsit a telefon USB portja. Meg persze órához/budshoz jobb, mint a telefonnal tölteni. -
madarfej
csendes tag
Én még kerek 15-ért vettem a szürkét, de valóban kicsit feljebb kúszott azóta. Viszont a cikkben említett 32 euró az nem tudom honnan jött, mert ha rákeresek a cikkszámra, akkor az első találaton 43 dollárért árulják, ami 15.5k. Mondjuk nem tettem bele 2 percnél többet a keresgélésbe, úgyhogy lehet valahol tényleg 32 euró persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest