Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Még jó hogy ID alapján vannaka a fórumok, mert most összeomlana a PH! vasa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JulWCZar
senior tag
Ez vóna az

-
JulWCZar
senior tag
Én mint kezdő lúzer az UHUt ajánlom. Bár nem mountol mindent automatikusan (vagy csak én nem tudok róla), de onnantól kezdve hogy behozod az mp3aidat + filmeidet egészen jó kiegészítő rendszernek.
Használnám jobban is, de az USBs modememet nem akarja megemészteni (elvileg fel lehet tenni linux alá, de 20 oldalnyi forráskódot közöl le kommentekkel és hadnemondjam mivel). Kár volt a lanost lecserélnem
-
JulWCZar
senior tag
Off:
tegnap előtt gondoltam uhu.hu az uhulinux oldala, így elszörföltem oda. Mit látok a jobb oldalon: Palladium díjasok !
Hamar rájöttem hogy ez nem az az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)