- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Na attól agyhalált tudok kapni, hogy minden alkalommal megkérdezi, de nem az elején, hanem mikor már belemélyültem a
Google maps-be pl. és így puff odadobja és félrenyomok tőle. Majd miután közlöm vele, hogy maradnék a neten kösz, akkor átlép máshova.Jó nagy g..ci a Google is nem kell aggódni őket is lehetne büntetni, szándékosan kivesznek szolgáltatásokat a böngészős megnézésből, hogy mindenképp telepítve legyen az applikációjuk ahol már elérhető, ilyen pl. a bolt látogatottság mutató. Waze ugyanez, csak az appból mutatja a traffikat pl., hogy mindenképp elindítsd és lássák merre szeretsz autókázni, kikapcsolt helymeghatározással meg el se hajlandó indulni, pedig magát a térképet be tudná tölteni, GSM alapján tíz Km pontossággal aztán majd én odaujjazok ami érdekel engem. Véletlenül sem. Ez 2025 meg a nagy AI világa mikor ilyeneket nem tudnak. Bár ez mind szándékos, hogy adatot tudjanak még jobban kibányászni belőlünk. Egy csomó app nem hajlandó lokáció nélkül menni, hiába állítom be neki manuálisan hol vagyok.
Az Android elején még ezek a dolgok simán mentek.
-
cog777
senior tag
Hat, azert lehet olyan valasztoablakot csinalni ami nem egyertelmu, ugye MS? Valaki emlekszik esetleg hogy a bezaro X igent
jelentett a Win7-Win10 upgrade ablakan? Nem art neha ezt ellenorizni.
-
nozs23
addikt
válasz
hegedus001 #6 üzenetére
Btw, az eu baromsága miatt állandóan kérdezgeti a telefonom, hogy biztosan maradok-e a safariban, vagy nyissa meg chromban (ami persze nincs letöltve...)
Kétlem, mert az életben nem láttam még ilyet. Esetleg abba futhatsz bele, hogy valami Google oldalon vagy és tukmálja a saját appjait. -
gabor7th
addikt
Csak egy kis pénz kell a politikusoknak és szabad a pálya.
-
St3ven
addikt
válasz
hegedus001 #6 üzenetére
WTF? Egy négyzetalapot hogy lehet úgy tervezni, hogy másnak azzal keresztbe tegyél? Nem is értem.
Nem négyzetet, téglalapot. Azt meg ugye már le tudod tenni keresztbe...
-
hegedus001
aktív tag
Ezt amúgy valakinek sikerült értelmeznie? Mert én nem értem. Mi az, hogy úgy tervezte meg a képernyőjét? WTF? Egy négyzetalapot hogy lehet úgy tervezni, hogy másnak azzal keresztbe tegyél? Nem is értem.
Btw, az eu baromsága miatt állandóan kérdezgeti a telefonom, hogy biztosan maradok-e a safariban, vagy nyissa meg chromban (ami persze nincs letöltve...)
Teljesen kiidegelnek ezzel a rendszeresen feljövő üzenettel. -
janeszgol
félisten
Én a hatóságok helyében attól aggódnék, nem lettek-e már teljesen idióták. Ezt fontosabb lenne kideríteni.
-
joey04
titán
A hatóságok amiatt aggódtak, hogy az Apple az iPhone-ok böngészős képernyőjét úgy tervezte, hogy az eltántorítsa a felhasználókat a rivális böngészőre vagy keresőmotorra váltástól.
jézusom
-
"Hivatalos papírunk van róla, hogy nem vagyunk korruptak. Igaz, nem volt olcsó..."
-
Alusky
senior tag
Hol is van az xd emoji...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Már a jövő héten lezárhatják a vizsgálatot. Egy másik ügy kapcsán ugyanakkor bírságra számíthat az Apple.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest