Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
a telepítés egyébként befejeződött? ha igen, akkor boot során elvileg shiftet nyomva előjön a boot menü, ahol választhatsz recovery módot, amiben van csökkentett grafikus módban indítás. így ha minden igaz, vga driver nélkül be tud tölteni a rendszer, amiben tudsz zárt meghajtót telepíteni, feltéve, hogy azért zuhan szét a rendszer, mert elkezdi betölteni a nem megfelelő nyílt nv drivert. egy próbát mindenesetre megér.
-
floatr
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Na az gond, akkor már csak a logokból lehetne okoskodni, de azt szerintem te sem akarhatod.
A másik verzió meg működhet, de így semmi garancia nincsen rá. Esetleg még egy korábbi változattal érdemes, ha van kedved tökörészni vele, bár én így látatlanban felrúgnám az egész kócerájt a francba.
Annyi még az érdekes mondjuk a tünetekben, hogy telepítés után van gáz. Akkor viszont lehet h az esata a gond.
-
floatr
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Namost tisztázzunk egypár dolgot: sima ubuntu 11.04?
Ha igen: bejelentkezéskor ki lehet választani egy klasszikus üzemmódot
Aztán bejelentkezel és örülsz. Vagy engedélyezed az nvidia zárt drivert, és utána normál üzemmódban is menni fog (+ örülsz). Vagy telepíted az unity2d-tVagy letöltöd a xubuntut, és annak örülsz.
szerk.: egyáltalán nem jut el a login screen-ig?
-
márNemKereső
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Próbáltam visszakeresni, de nem találom: a zárt kódú nvidia miért nem jó? Nekem egy 8600-as kártyám van, az simán megy vele egy Ubuntu LTS-n.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Fogalmam sincs, de ha rágúglizol, tutira megtalálod a módját. Én friss ATi-t használok, nálam ez nem téma.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
8800 elég régi kártya, szerintem a legfrissebb xorgok már nem támogatják azokat a drivereket. Vagy használsz open source drivert, vagy veszel újabb kártyát.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
-
aag
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
passz
-
aag
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nemértem a kérdést
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi