Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
kovaax
üzenetére
Ha teljesen megvagy a rendszerrel elégedve, minden működik ahogy kell, és egyáltalán nem vágysz arra, hogy a frissítéssel vagy a telepítéssel szórakozz. Ez utóbbi nyilván azért is érdekes, mert az LTS kiadások hosszabb ideig támogatottak, ezért hosszú évekig nem kell törődnöd a rendszerrel, egyszerűen csak használnod kell. Tipikusan olyankor érdemes LTS használni, ha azt másnak telepíted, pontosan azért, hogy minimalizáld azt az időt, amelyet a majdani karbantartásra kell szánnod. Például a "családi" gépre jó az, úgyis csak neteznek.
De ha nem úgy megy a rendszer ahogy szeretnéd, hardver támogatásos gondjaid akadtak, esetleg vágysz az újdonságokra, kipróbálnád az új rendszer képességeit, akkor pedig frissíts. Általában szerintem az itt megforduló egyének olyanok, hogy elég sokat gépeznek, ha magukról van szó, akkor érdemes frissíteni. Persze szerintem a leírtakkal Ti is tisztában vagytok.
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 7000 napja regisztráltam
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest