Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem. A "C"-re telepítettem, mert a Win meleltt volt 7 GB szabad hely, abból adtam 5 GB-ot az Ubuntunak.
-
Viktor X
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
7.10-ig ment rendesen a korlátozott meghajtóval a 3D, de catalyst-el akkor sem, viszont most a korlátozott meghajtóval sem (engedélyezve de nincs használatban). Az IGP meg nem nagy szám, de win-ben hl2-vel azért megbírkózik némi kompromisszummal.
-
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az mélyen van.

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Közben sikerült a zárt meghajtót működésre bírni, meghajtó kikapcs, restart, meghajtó bekapcs restart, és már megy is. Mondjuk ha gonosz lennék, most azt mondanám az ubuntu kezd windowsosodni (Mindenható Restart ugyebár)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De majd megpróbálom az envyt is, bár 7.10 alatt nekem csak az lett a vége, hogy graf felület el se indult. -
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nehéz ez egy bölcsésznek...
-
ragazzo
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
De mondjuk egy winről frissen áttérőnek jó alternatíva lehet.Könnyebben eligazodik benne. Bár a gnome felület sem túl bonyolult.
-
vamzi
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Egyébként amit feljebb linkeltél, az csak egy Art-os téma.Nem tudom eldőlte, hogy bekerüljöne a rendszerbe alapértelmezett témaként.Mindenesettre én nem találom sehol a rendszerembe ezt a témát
persze, lehet csak figyelmetlen vagyok.Én még megvárom a véglegest, és ha azután is megmaradnak a rigolyái, akkor downgrade lesz 7.04-re a notin, mert a hardy nem igazán akar együtt működni a vga-mal
meg sok kis apró idegesítő dolog van benne, amik biztos megvannak valahol, csak nem ott ahol én is megtalálom 
pl:
ha lecsukom a noti fedelét, akkor zárolja nekem a képernyőt.7.04be alap volt, valamér 8.04be sehol nem találom. -
dekoninck
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A támogatás ingyenessége nem feltétele a free (szabad és legtöbbször ingyenes) fogalomkörnek!
-
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Gyere bátran. Telepítek, konfigolok, beállítok, testreszabok tetszőleges disztrót. Jah 5000 huf/óra.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére

Mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy új gép volt, ami direkt úgy lett összeválogatva, hogy ne legyen inkompatibilitás, azért ez nem kis könnyebbség volt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mint ő is írja, miután be lett állítva minden. S ugyebár mikor felraktam neki, be is lőttem a dolgokat

-
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
JÓ akkor 8 nap után.

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Csak a Driver Support oldalt nem frissítették rendesen, a driver támogatja az összes Radeont... (9500-tól felfele) [link]
-
rtom
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Most akkor én nem tudok olvasni, vagy mi? Ottan van benne a listában, na.

Más kérdés, hogy milyen teljesítményt hoznak ki belőle.
Ha visszajött a lapim a szervízből, tolom is felfelé, merthogy az X1100 is szerepel a listán.
-
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Pontosabba a Linyukszos drájver támogassa a hátét.
A beépítettnél meg várd csak ki a végét. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Jut eszembe, a beépített driver használlata pedig maximálisan ellenjavallott HD Radeonokon, hacsak nem akar valaki karakteres konzolon rendszer-helyreállítani/mindent újrahúzni.

-
Major Major
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A repóban a 7.10-es fglrx van. Az újak gondolom nem voltak elég stabilak ahhoz, hogy nyugodt szívvel ráeresszék a világra. Egyébként ha nem restricted managerrel telepíted, hanem mondjuk synapticcal, akkor meg tudod nézni a csomag leírásában a támogatott kártyákat.
-
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Szerintem meg a zárt az aktuális fglrx. Abban nincs több sorozat, mint az nVidiában. De a régebbi (kb x800 és korábbi) lehet próbálkozni - szerintem érdemesebb is - a beépített radeon driverrel. Plusz nemsoká jön az értelmesebb RadeonHD driver is.
-
vamzi
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
lehet, nem tudom.igaz ha jol emlékszem neki egy x300asa van.ha a zárt meghajtó képes igy kinyirni az x-et akkor inkább envy
-
vamzi
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
eddig a saját ati kártyámon kívül még egy radeon 9550et csináltam meg.ott nem csinált semmit, illetve semmi ahoz hasonlót, hanem szépen lett 3d támogatás meg minden.lehet nálad csak egyéni eset volt, vagy nálam volt egyéni eset?

-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen, ámbátor az iso de facto szabvány
A többit meg átkonvertálni Windows alatt nem egy művészet 
-
Sianis
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sianis
-
bsh
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
`dkms' csomag nincs telepítve.
ez elég gyanús

de amúgy nem volt már előtte valami ati cuccos felrakva véletlenül? azt leszedted?
az envy sem tudja felrakani? -
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Jelentem nincsenek ilyen gyengéim.
Viszont fedórát használok. Az sem konzolzsonglőröknek készül, mégis van benne init 3.A kérdésre még várom a választ.

-
kew
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
win alatt 75 és 60on is ment már, különbséget nem láttam.
autokalibrálással az a baj, hogy ezen nincsen gomb
Elvileg magától csinálja, ha felbontást váltok, ez müxik is 1280x..-ról 1024x...-re váltásnál, de fordítva nem igazán.
Nemtom mi a szart csináljak vele...
pedig nagyon tetszik az ubi, főleg ezek az effektek 
-
kew
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
az 75hz, más lehetőséget nem is enged

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze, lehet csak figyelmetlen vagyok.Én még megvárom a véglegest, és ha azután is megmaradnak a rigolyái, akkor downgrade lesz 7.04-re a notin, mert a hardy nem igazán akar együtt működni a vga-mal
meg sok kis apró idegesítő dolog van benne, amik biztos megvannak valahol, csak nem ott ahol én is megtalálom

pedig nagyon tetszik az ubi, főleg ezek az effektek