Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
közben levettem mindent 4-4-4-12-re és nem akart a windows indulni azt írta ki hogy a config valamivel baj van és javítsam,majd visszaállítottam alapértékekre és most megy akkor gondolom nem bírja ezt a késleltetést ilyen frekvencián hanem csak alacsonyabban lehet ilyen késleltetéstr beadni,ki lehet ezt matematikailag számolni hogy mit hol bír?
-
Pocee
senior tag
válasz
Blaze71
üzenetére
az van,hogy most 800 on állnak a következő variáció 960 környéke most pontosan nem számolom ki a harmadik ott meg csak vmi hatszáz féleség.
mindegy igazából ezen(960(mert közben megváltoztattam)) már nem tudok tolni mert a cpu-t nem akarom túlfűteni és hát az szab határt.2.2V-ot kapnak a RAMok.
Akkor szerinted kezdjem el visszavenni a késleltetést?
És azt úgy hogy 1.példa 4-5-5-15 majd 4-4-5-15 vagy 2. példa hogy egyből vegyem le 4-4-4-12-re? -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Gépem: ABIT AW8-MAX,P IV 640 3.2 Prescott,Geil 800 MHz DDR II 2x1 Gb,ASUS 6800GT.ezek a főbb jellemzői,tudom hogy nem nagy szám de szeretem

Mindenen tuning hűtő van,a memókon is az arctic cooling hűtői figyelnek.Szóval ott járok hogy a procinak a léghűtés miatt megvan a vége,ami 240 FSB 16os szorzóval így is terhelve 66fokon jár alapon meg 45-ön.
Mielött elkezdtem a tuningot a ramokat vissza osztottam ezért azok ilyen FSB mellett most járnak asszem 790 környékén,az lenne a kérdésem,hogy most a memókat akarom hegyezni(ja az időzítések azok 5-5-5-15) és az időzítéseit kezdjem most visszavenni vagy előbb a Hz-ük végét keressem meg és majd utánna kezdjem el visszavenni a késleltetésüket?Válaszotokat előre is köcce!
Üdv.
ocee -
Pocee
senior tag
Sziasztok nem biztos,hogy ide tartozik de mivel láma kérdés sztem itt elmegy

Szóval a procimban van L2 2mega cache,a gépen meg találtam olyan xp reg kulcsot hogy
"L2-es gyorsítótár 512k" bekapcsolása.
Szóval érdemes nekem ezt hozzáadnom a rendszerleíróadatbázishoz
avagy sem?
Sima 3,2 es prescott prociról van szóElőre is köszönöm!
-
Pocee
senior tag
Szisztok!
Egy egyszerű kérdésem lenne.
Mikor van értelme az fsb szorzót levennem 14(PIV 3.2 prescott)?vagy egyálltalán van-e értelme?
Ez a rész nekem nem világos.
Valaki magyarázza el plz!Előre is köszönet!

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ocee