Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha1265
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Kicsit talán félreértettél, mert én is offsettel tuningolok és pont az a bajom, hogyha lerakom a játékot ablakba, akkor mintha ott se lenne, a windows megfeledkezik róla, a proci visszaesik idle-re és 0.8V mellett persze, hogy összeomlik. Ha megkapja a feszt nincs gond, 12 óra prime95 és egy rakat IBT után talán mondhatom stabilnak

A másik, hogy LLC-nél igazából nem volt világos, hogy extreme mellett 100% van regular mellett 0 és a többi közötte skálázódik. Én meg azt nem értettem, hogy 100% azért mert tartja a megadott feszültséget, vagy a drop értéke 100% tehát itt esik vissza a legjobban.
Amúgy az első problémám már megoldódott, nem is értem miért, de csak annyi volt, hogy nem a CPU ratiot emelem, hanem a turbot. Nekem úgy tűnik ugyanott vagyok és nincs több probléma sem. -
ha1265
tag
Sziasztok!
3570k-m van asus z77-v le plus lapban és 4.4ghz-hez 1.25V körül kell neki. Az lenne a kérdésem, hogy az LLC-t milyen értékre állítsam ehhez, nem igazán tudok vele mit kezdeni
Olvastam több helye, hogy jobb ha kikapcsolom, na most azt sem tudom ebben a biosban mi a disabled, mert Regular, medium, high, ultra-high és extrém van.
E mellett az lenne a problémám, hogy ez így eddig stabilnak tűnik, de Flight Simulator X-ben sokat kell alt tabot nyomnom ill. ablakba rakni, ilyenkor a feszültség visszaesik és az FS kiakad. Van ennek kiküszöbölésére más mód, mint a fix fesz? Nem szeretném folyamatosan 1.25V-on járatni.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olvastam több helye, hogy jobb ha kikapcsolom, na most azt sem tudom ebben a biosban mi a disabled, mert Regular, medium, high, ultra-high és extrém van.