Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLuika
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni, bár nem biztos, hogy tunning téma, de BIOS CPU és RAM beállításokkal talán kapcsolatos.
Konfig:
GA-P35-DS3L (rev. 2.0) alaplap
Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66GHz
NVidia GeForce 8600 GT VGA
Eddig 2GB DDR2-800 Kingston ramokkal működött, Windows XP Prof futott rajta.Belekerült 4 db DDR2-1066 Mh-es KINGMAX modul, illetve Windows 7 Prof. kerüt telepítésre.
Amióta a 8 GB RAM benne van rendkívül instabil, valószínű elmelegszik. Reggel akár 1-másfél órát is működik probléma nélkül, de később már a Windows indulásánál kék halállal lefagy és újraindul.
3 db 2Gb-os modullal nem vettem észre fagyást. A ramokat cserélgettem, kizárva, hogy egy modul lehet rossz.
Olvastam egy fórumban a CPU és RAm beállításokat ( alaplap, ram ugyanez, csak a CPU más: ).
Ezeket beállítottam, így elindul, de lefagy, instabil.Ha lenne esetleg valakinek ötlete, nagyon megköszönném.
Az alaplap leírása szerint 1066-os memóriát illetve max. 8 GB ramot támopgat.Köszönöm.
-
MLuika
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget szeretnék kérni, bár nem biztos, hogy tunning téma, de BIOS CPU és RAM beállításokkal talán kapcsolatos.
Konfig:
GA-P35-DS3L (rev. 2.0) alaplap
Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66GHz
NVidia GeForce 8600 GT VGA
Eddig 2GB DDR2-800 Kingston ramokkal működött, Windows XP Prof futott rajta.Belekerült 4 db DDR2-1066 Mh-es KINGMAX modul, illetve Windows 7 Prof. kerüt telepítésre.
Amióta a 8 GB RAM benne van rendkívül instabil, valószínű elmelegszik. Reggel akár 1-másfél órát is működik probléma nélkül, de később már a Windows indulásánál kék halállal lefagy és újraindul.
3 db 2Gb-os modullal nem vettem észre fagyást. A ramokat cserélgettem, kizárva, hogy egy modul lehet rossz.
Olvastam egy fórumban a CPU és RAm beállításokat ( alaplap, ram ugyanez, csak a CPU más: ).
Ezeket beállítottam, így elindul, de lefagy, instabil.Ha lenne esetleg valakinek ötlete, nagyon megköszönném.
Az alaplap leírása szerint 1066-os memóriát illetve max. 8 GB ramot támogat.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Objektívek topikja
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi