Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
válasz
enemy107
üzenetére
A lap egy Gigabyte EP35-DS3
Táp: Gigabyte Superb 460
Ram:2*2 Gb 800 Mhz Kingston
Vga:Msi gtx 550 oc
Proci:Q6600+gyári hűtő
Ez a régi gépem,amit öcsémnek adtam ezért nem töltöttem ki az adatlapomat.Azt szeretném kicsit felpofozni,bár talán még jó a legújabb játékokra franc tudja,szeretnék biztosra menni.Sajnos nincs pénz új gépre . -
Lori82
senior tag
2*2 Gb 800 Mhz-es Kingston memóriáim vannak,mekkora feszültséget adjak nekik ha a 2,4-es Q6600-at 2,6-2,7re szeretném tolni.300*9re vagy 290*9 re állítanám a szorzót,az 2,7 illetve 2,6Ghz.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.A core 2 quad Q6600 szeretném 2,4 GHz-ről 2,6-2,7 re állítani gyári hűtő csere és feszültségállítás nélkül .Lehetséges ez?A 2,4 Ghz valahogy úgy jön ki,hogy 266x9.A Cpu Clock Ratio tehát 9.Ha azt 10-re növelem akkor megkapom a 2,6 Ghz-et nem?Megoldható ez így??Giga EP35-DS3 az alaplap.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,szóval öcsém core 2 quad Q6600 2,4 ghz prociját szeretném felhúzni mondjuk 2,6-2,7re feszültség emelés nélkül,csak szorzó emeléssel.Egy gigabyte Super B 460 táp látja el a gépet árammal,van egy gtx 550 videókártya,4 gb ram.Még soha nem tuningoltam,alapjáraton a szorzó 266*9 van állítva.CSak szorzó emeléssel lehet tuningolni?Milyen értéket kell beírni egy ilyen proci esetében ha 2,6 vagy 2,7 ghz-et szeretnék?Annyit még hozzáfűznék,hogy gyári hűtő van a procin és azt sem szeretném kicserélni.Előre is köszi
-
Lori82
senior tag
Egy Giga P35 DS-R az alaplap.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,még sohasem tuningoltam procit.Van egy core 2 quad Q6600 2,4 ghz-es procija öcsémnek és gondoltam megrántom egy picit.Gyári hűtő van a procin ezért gondolom nagyon nem lehet tuningolni.2,6-2,7 ghz-ig szeretném felhúzni,persze nem tudom,hogy kell beállítani a szorzót és azt sem,hogy ezt bírná-e a gyári hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
2*2gb kingston 800 mhz-es