Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
REZNOV
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Köszönöm. Ez egy kicsit elszomorít..nem gondoltam, hogy pont a VGA lesz az ami limitet okoz..
Na majd májusban remélem lesz lehetőségem leváltani..
Egyébként nem olyan rossz ez mint ahogyan elsőre hangzik.
Pl. a Mirror's edge 1280*1024be, 2X AA, Medium beállításokkal szépen megy. Crysis 2 beta meg Hardcore beállítással 800*600ban
20 fps körül van..MW2 alatt meg be sem melegedik rendesen..
Akkor van értelme húzni a VGAt? -
REZNOV
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
LC-B400 ATX tápom van. Proci hűtő az a gyári van rajta http://images.devshed.com/dh/stories/Intel_Pentium_E2140/2.jpeg
De van még 1 ventim a ház oldalán amin van egy csatorna szerüség amivel rálehet fókuszálni a levegőt a procira..
A gépet játékra használom. Főleg CoD MW2re..de játszok az új játékokkal is..pl. most így, hogy húztam kicsit a dolgokat TDU2t szépen viszi .. De Crysis 2vel is megbírkozik.. -
REZNOV
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/110213/myconfig_www.kepfeltoltes.hu_.png
A másik ramom is ugyan ilyen. -
REZNOV
csendes tag
http://img14.imageshack.us/i/cpuv.png/
Üdv!
Itt van a proceszorom, hőmérséklet, órajel stb..Szeretném "húzni", nem tudom, hogy kezdjek hozzá, rágoogleztam és azért néhány helyen 3 Ghz fölé is húzták. Azt szeretném ha valaki leírná, hogy hogyan kezdjem, mivel, hol.. Előre is köszönöm. -
REZNOV
csendes tag
Van nekem ez a Leadtek WinFast PX 8500 256 mb VGAm..

Felraktam a legújjabb drivert..MSI Afterburnel alapból 400 mhzen van a core clock..azt meddig húzhatom? Csak mert 640 a max..Történhet ebből probléma..egy noname 400 Wos tápom van..Mondjuk így is 53 C fokon van..400/921..jövőhéten úgy is jön a GTX 460

Ezt akkor már nem teszem tönkre..Elnézést..azthittem ide mindenféle tuning jöhet..elnézést.

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pl. a Mirror's edge 1280*1024be, 2X AA, Medium beállításokkal szépen megy. Crysis 2 beta meg Hardcore beállítással 800*600ban
20 fps körül van..MW2 alatt meg be sem melegedik rendesen..