Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlcsko82
senior tag
http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=43096
-
vlcsko82
senior tag
Üdv. Karadani néztem én,hogy mennyit irnak gyárilag,de biztus ami biztos alapon ha nem mész a max. hömérséklet közelébe akkor BIZTOS nem sül meg a proci.Én legalább is gyári keskeny hütövel nem gyakorolnék
Pedig az én E7200-om is menne 4200Mhz,de nekem a gyári 2533Mhz is elég,de 3021,4Mhz ig én is felhuztam,de felesleges egy átlag ember NEM tudja kihasználni.Aki ki tudja az meg ott kezdi szerintem,hogy E8xxx szériátol felfele
De te biztos jobban tudod mert én nem értek a lovakhoz 
-
vlcsko82
senior tag
Nem éri meg kikapcsolni nem jársz vele jobban,nekem is Gigabyte alaplapom van E7200 procival a gyári órajele 2533Mhz,de a Easy Tune5-el bármikor felhuzom 3021-re és a bioszba bele se nyulok,de csak azért mert nem tudom kihasználni
és feleslegesnek tartom. -
vlcsko82
senior tag
Ha EIST, és C1 funkciók be vannak kapcsolva a biosban,ha igen változni is fog

-
vlcsko82
senior tag
Gigabyte alaplaphoz jo tuning progi at EASYTUNE5 v. 6

-
vlcsko82
senior tag
üdv. mindenkinek olyan kérdésem van,hogy normál használat melett melyik a jobb E7200 vagy E6550 ? Nekem E7200-om van kiprobáltam stabilan kibir 3021,4Mhz tovább nem akartam huzni,de a gyári órajelén használom 2533Mhz 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Objektívek topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Karadani én sem kötözködni akartam
Pedig az én E7200-om is menne 4200Mhz,de nekem a gyári 2533Mhz is elég,de 3021,4Mhz ig én is felhuztam,de felesleges egy átlag ember NEM tudja kihasználni.Aki ki tudja az meg ott kezdi szerintem,hogy E8xxx szériátol felfele
de inkább 60C
Nekem a 45C a max.
De én a te helyedbe vennék egy tuning CPU hütöt,ha tuningolni akarsz