Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
^^|CC|^^
tag
csáóó
még régebben kértem segítséget proci húzással kapcsolatban. az történt h egy lefagyást követő reset után nem látta a wincsiket( ezt meg is oldottam) de a proci értékei is visszaugrottak az eredeti beállításokhoz. visszaolvasgattam az itt írtakat és újból beállítgattam az értékeket ennek megfelelően: [link] a változtatás ehhez képest: cpu vcore: 1.275V. (szintén a javaslatodra)
le futtattam utána egy ibt-t is és végig ment maxon 10kört hiba nélkül..
nem tudom h mi lehet a probléma.. a gépen a piros led az folyamatosan világít.. meg elég sűrűn belassul v befagy:S
köszönöm a segítséget előre is

-
^^|CC|^^
tag
válasz
darál0w
üzenetére
csináltam egy tesztet az ibt-vel..
ez lenne az..
mit jelentenek a kapott számok?
-
^^|CC|^^
tag
csáóó
szeretném egy kicsit tuningolni a procimat és ehhez kérnék segítséget..
procim: E5200 @ 2.5Ghz
lap: Giga GA-G41M-ES2L.már kaptam segítséget, de vmi nem vlt tökéletes mivel nem sikerült..
1.) delete-vel beléptem a biosba
2.) nyomtam egy Crtrl+F1 - et
3.) CPU Clock Ratio: 12 X - resre állítottam
5.) CPU Host Clock Control: Enabled
6.) CPU Host Frequency (MHz): 266 - ra raktam 200 helyett (ez vlt a javaslat)
7.) PCI Express Frequency (MHz): 100 - ra tettemmivel neki már vagy 4-5 hónapja nem giga lapja van az illetőnek így sajnos nem emlékezett mindenre és azt mondta, h majd itt talán tudnak segíteni..
köszönöm előre is a segítségeketüdv.:
^^|CC|^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest