Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
válasz
IO.sys
üzenetére
24/7-re kell.
Input voltage-ra a haswell topik összegoglalója szerint nem sok. YT videókban is 1.8-1.9et javasolnak.
A VCore 1.32 és 0,05 még pluszban offset. LLC miatt tartja is ezt az 1.375V-ot, nincs vele baj, le is tudom hűteni. De vagy valami nagyon nem kap elég feszt, vagy ennél több már nem nagyon hozható ki ebből a prociból. -
h.adam.92
őstag
Hali!
Valakinek van javaslata hogyan tudnám a 4770k-t 4.5 fölé emelni? Szerintem már így is elég sok feszültséget kap és így is instabil 4.5 felett. Van valami javaslat a feszültségekre valakinek? Jelenleg így megy:
Alaplap: Asrock z87 extreme4
RAM: Corsair Dominator 1600mhz 2x4gb
A procit vízzel hűtöm. -
h.adam.92
őstag
Hali!
Haswell tuninghoz van valami útmutató féle, hogy milyen feszültségeket kell állítani a tuninghoz?
Legutóbb lga775-öt húztam és ez ahhoz képest ég és föld... -
h.adam.92
őstag
hali
nem tudjátok, hogy nekem az orthos miért csak 2 magot tesztel a 4-ből?

-
h.adam.92
őstag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
üdv
havernak nem sikerült húznom az x2 3800+ os amd-jét. amikor beállítok egy tuningot resinél sípol a lap és csak az alap beállításoknál hajlandó ismét működni. az alaplap asus m2n-e. vmi segítség esetleg?

-
h.adam.92
őstag
Azt hogyan lehet beállítani, hogy ha manualra benyomom a tuningot akkor mindent alapon mutasson? Mármint, hogy ne Auto-n jelezzen mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, bár még quad procikkal nincs tapasztalatom