Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
Vagy az időzítéseken? (azokhoz nem értek semmit...)

-
Nemesys
tag
Gondolom a ram fesz-hez nem kell nyúlni mert azok még ki sincsenek használva... akkor ennyit bír a proci hibácás nélkül?
-
Nemesys
tag
Nem az előtte, szólónak válasz. Félrenyomtam... :-)
-
Nemesys
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Szorzót sajnos nem lehet állítani. És nem mondtam teljes igazat mert utána megpróbáltam játszódni egy kicsit és kifagy a játék, vissza kellett vennem majd 100Mhz-et sajnos... :-S Fesz emelésre se reagált, pedig adtam neki 1.750-et...
-
Nemesys
tag
-
Nemesys
tag
Hát nem is várok tőle nagy változást :-) igazából már nagyon régóta tervezek új konfigot de rengeteg kiadás van és nem is elég a kereset. Már ködösen de van körvonal a köv gépre. Nem nagy változás, kap egy DFI UTNF4-et maradnak ezek a ramok és van egy procim hozzá és veszek egy videokarit. még. "olcsó" de sokszoros előrelépés ehhez képest :-) Ezzel a konfiggal meg csak játszani akarok, kíváncsi vagyok mit bír stabilan. Nem gondoltam komolyan ezt a húzást, csak tanuló szinten:
-
Nemesys
tag
Üdv!
Ezt a kofigot szeretném maxra futtatni, tudom nem egy tuning cucc de próbálgatni jó. (kezdő vagyok) Tudtok mondani egy alapot, ram húzással együtt, a procit próbáltam 2.8-on és 3.0-án kis fesznöveléssel ~1.6V környékéig. De nem volt stabil. Nem indulgatott újra, se kékhalál csak a böngésző hülyéskedett. Én se gondoltam volna, hogy ilyet tud de mióta újra def-en fut a gép semmi gondja. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Nemesys
tag
Üdv!
Erről a prociról kérnék szépen véleményt! Életemben nem láttam még ilyet mi ez a "Dual core ready" állapot?!
Vagy minek nevezzem?!
Hozzá kell tennem, hogy nagyon meg vagyok elégedve a sebességével bár az everest nem nagyon értékeli valamiért... legalább is szerintem ha kértek mondjátok meik részlegben csináltassak riportot azt is megmutatom.
-
Nemesys
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy AMD Athlon XP 2800+ Barton (3200+)-on hajtva, 12,5-ös szorzóval és 187 asszem nemtommi XD Csak viccoltam no. :-) találjátok ki mi (~2333Mhz) +2,5% Core Volt ~1,65-1,67 asszem. most mind1 mert melegszik ez rendesen de egy idő után megunja magát és leugrik 2XC-ra na most ez fizikai képtelenség még ha le is lövöm a stresszelést. de nem, közben a hőm. grafikon mutat egy ilyet | és onnan folytatja tevékenységét a drága.... XD ez mi? aki erre tud mondani nekem valamit annak egy puszit küldök! (nem vagyok meleg) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy minek nevezzem?!
Hozzá kell tennem, hogy nagyon meg vagyok elégedve a sebességével bár az everest nem nagyon értékeli valamiért... legalább is szerintem ha kértek mondjátok meik részlegben csináltassak riportot azt is megmutatom.