Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbee2244
üzenetére
A 945 nem tuningbarát, csupán ennyi lenne a gond.

-
válasz
Speedvoltage
üzenetére
Milyen proci az?
Ennyire magasak lennének a Prescott fesz-értékei? -
Sziasztok. Van egy 3.2GHz-re(8x400) húzott E2160-am, és azt vettem észre, hogy minden áramtalanításnál visszaáll az FSB 200MHzre, a RAMszorzó pedig marad a helyén, és a szorzó is. Tehát most éppen 1.6GHzen jár a proci, és a RAM meg 400MHzen
Valakinek van ötlete, hogy miért? A deszka ABIT IP35-E, és azért áramtalanítom, mert zavar a pirosan világító készenléti LED a házban
Valakinek van ötlete, vagy az az egyetlen megoldás, ha nem áramtalanítom? -
most végülis nekiálltam tuningolni a 2,4-es Cerkát. az FSB-t feljebb húztam, úgy h a proci 2,8-on fusson, a RAM-ot pedig 266-ra állítottam AUTO helyett(266-os DDR). kell még valamit csinálnom? gyári, ma tisztított hűtővel 47°C. Elmegy ezen a hőn vagy vegyek lejjebb belőle? más: lehet állítani a procihűtő venti sebességét alaplapi csatival, vagy érdemesebb vennem 4pin-es cuccot hozzá?
még más: le szeretném terhelni valamivel Vista alatt a procit, és úgy megnézni a hőjét. mit ajánlotok, ami nem teszi tönkre a procit, és ilyenre való?(+beállítások is kellenének)
előre is kösz
-
csak mert valaki ezt mondta...
128MB SDRAMmal menne azon a gépen az XP(konkrétan az Amptron lapos 433-as celeronos gépről beszélek), amin 256-tal sem ment?(párszor elindult, aztán a töltésnél megakadt a kék "csík" és nem ment tovább
)
más: miért írja minden winyóra a másik gépem, hogy "Lemezolvasási hiba"(1. winyó újraindulás után, de itt sztem a winyó hibás) vagy hogy "A Telepítő nem tudta megformázni a lemezt"(2. winyó, telepítős formázás után) -
gyári hűtőm van.(kis borda kis ventivel
) azzal is? fix 35-36°C a BIOSban -
pls. HELP!!!
#1003 -
Hello! Elég új vagyok még itt
Lenne nekem egy Socket370-es 433-as Malay Celeronom. Azt szeretném húzni(az alaplap hozzá Amptron -nemtommi-) 500MHz-re minimum. de a BIOSban nem találom a dolgot.(az előző S370-es lapon SoftMenu III Setup volt a neve, itt nincs még csak ilyesmi sem)
H E L P
(remélem jó helyre írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ennyire magasak lennének a Prescott fesz-értékei?

)
) azzal is? fix 35-36°C a BIOSban