Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
Na megelégedtem egy 3.5 ghz-es túlhajtással 1.3V mellett és nincs indulási probléma

-
Seikai
aktív tag
az egyik szál megakadt prime 95 közben (nem error csak megakadt) és nem számol tovább a többi 7 szál fut rendesen ez mit jelent ?
-
Seikai
aktív tag
lehet a tápom nem bírja

-
Seikai
aktív tag
Sikerült belőni a rendszeremet: corei7 930 @ 4.0 Ghz 1.45V (majd még megyek lejjebb) qpi 1.35V, dram 1.64V
eddig prime stabil csak 1 gond van nehézkesen indul a rendszer bekapcs kikapcs bekacs kikapcs és ez 3-4x majd nehézkesen elindul
utána már minden oks de nemtom ez mér van 
-
Seikai
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Nos a q6600 -amat anno 24/7 -ben 3.4 ghz-ig húztam 1.45v mellett
az picit egyszerübb volt de elolvasom az 1. hszt is
eddig a Core i7 tuning útmutató -t olvastam csak el.Igen eddig csak a ramhoz nyúltam

-
Seikai
aktív tag
Hali lenne pár tuningos kérdésem
pár napja álítottam össze a konfigomat ami: corei 7 930, 6x2GB OCZ 1600 ddr3 8-8-8-20 1.65v, gigabyte x58a ud7, minden alapon (ram 1066-ra állítva biosban autón 1.5v-n) így lefutattam 24 óra prime-ot ami stabil is volt nos ezután beállítottam a gyártó által megadott 1600mhz-s memória sebességet 8-8-8-24-re és megemeltem a szintén megadott feszt 1.64-re ( 1.65 kéne de a biosban csak 1.64 vagy 1.66 van lol) uncore természetesen 3200-on, ezután a prime 95 kidobott 10 perc után
most ez mi ??? mindent a gyári értéknek megfelelően állítottam be nemtom mi a gond
a hűtőm noctua dh14 és a magok max 58 fokra melegszenek)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nos a procifeszt visszavettem 1.4V-ra most így fut a prime a hőfokok max 73c a legmelegebb mag!
utána már minden oks de nemtom ez mér van
eddig a