Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Köszi a választ!
Kár. Azt hittem menni fog legalább a 256 Mb... Mintha valahol láttam volna ehhez az alaplaphoz... Memóriából meg max 2 Gb-ot lát ez az alaplap, így nincs értelme... Bios Frissítést még nem találtam, de majd rákeresek, hátha...
Most váltok majd xp-ről win7-re, ehhez kellett amúgy is a több memória, és szerettem volna, ha a videókártya is többet bír/tud. Mivel ebben integrálva van, csak így tudtam volna emelni, mert bővíteni nem tudom, mert nincs bővítőhely önálló videókártyához... persze legjobb lett volna egy új gépet összerakni, de arra most nincs módom... -
andatti
senior tag
sufnituning egy hozzá nem értőtől... Szóval segítséget kérnék...
Vettem 2 Gb memóriát a gépembe (a régi 1 Gb helyett...) , /alaplap MSI PM9M-V/ ennek integrált videókártyája van, 128 Mb-ot foglal... Ezt szerettem volna 256-ra állítani a bios-ban, de nem találtam, ill. nem tudtam. Ugyanis a VGA share memory "menüben" 16 mb-tól 128-ig van választási lehetőség, se 256 Mb, se auto módot nem ajánlott fel...
Az everest szerint "VIA Chrome9 HC IGP Family (128 Mb)" használok...1. kérdés: jó helyen néztem/próbálkoztam?
2. kérdés: Nem lehetne mégis az integrált videókártya memóriahasználatát megnövelni valahogy?
köszi a választ előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi