Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
adam1213
üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy Asuséknál mi a neve, Cpu termination, vagy ilyesmi (VTT)-t keress.
Nem azt mondtam, hogy az MCH-t állítsd 333-ra, hanem a (G) MCH, ami nálad ahogy írták is,Jorus sztem FSB Strap , vagy hasonló. Sok lap hárklis a ramok visszaosztására, ezért jó ha ez ilyenkor 333.(kevesebb visszaosztási lehetőség, de kevesebb ramhiba is. X-y szorzókkal nem u.úgy viselkedik a lap és a ramok sem.
Ha azt szeretnéd megnézni, hogy mi a vége, és nem 24/7-es beállítás kell, akkor adhatod a kakót (feszelheted a lapodat) ameddig mered. NB-nek is mehet 1,45V vagy akár több is, VTT-nek elég akkor is 1,3V körüli érték. Procinak meg..Ezt ne tőlem kérdezd, én a q9400-nek is adtam 1,8V-ot..
24/7-ben 400-as FSB annak a lapnak..Mit vegyél vissza? Kb mindet alapon hagyva is tudnia kell!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest