Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
hmm cpu-z meg everest meg ilyenek azt irják hogy 2650 megy a feszültség mérés is ezt igazolja és terhelés nélkül:/
ubuntun meg van nekem órajel állitó ahol betudom állitani hogy 1, 1,8, 2, 2,2 ghz legyen vagy dinamikus... felhuzva és ráadom a terhelést és mérek eggyet akkor kiirja szépen hogy alap 2,2 ön megy
gondolom ubuntuba van vmi program hogy a c&q-t csak a processzor gyári értékeivel engedje müködni.viszont w7-en nem tudom hogy hol rontottam el
msi k8n neo2-es deszkaETOM: auto-n van vagyis valami olyasmin hogy annyit vesz fel amennyi kell neki. vagy w7-ben?

-
danilow
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Ige elvileh elmenti és a Windowsban is ugy írja hogy mahasabb az órajel de semmi változás nincs viszon ha OC Tuner nevű programmal emelek Windowson belül akkor érezhető a változás de sztem hogy ha nem kellene mindig emelgetni ezért kellene megoldani ezt a problémát!:S
-
-
M.W.H
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
hááát nemtudom most visszavettem a tuningot igy is sipol (most vettem a procit tuning nélkül kb 1 percig használtam szal nem tünt fel)
beállitottam a coolnquiet-et ha visszaveszi a procit akkor abbahagyja a sipolást... ha felemeli az órajeleket de nem terhelem maxon akkor sipol:S -
joker1220
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Köszönöm szépen!
Most olvastam, eredetileg az FJ volt fent de azzal nem is próbálkoztam, hanem rögtön frissítettem az FKB re:S
Akkor viszateszem FG re, megpróbálom azzal aztán legfeljebb még mindig ott az FJ,
amúgy ezen a lapon azt olvastam mivel dual bios os hogy a backup bios az FA, és a Main Bios gyárilag FJ, persze ez nem jelent semmit...Az FG nél ezek az opciok vannak:
Support EuP Lot6(for rev 2.1 only)
Add CPU Core Control optionA frissebbek FI, FJ nél pedig 6 magos procikhoz frissítették a biost illetve adtak egy funkciot az FJ vel hogy usb n tölthessem az IPOD om ami nincs, szóval igazad van

-
joker1220
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Reggel mar csak 30 perc prime95 blend re volt időm, de ezen kivül játszottam, tömöritettem, aida64 stability test, 3dmark, cinebench, netezés, minden tökéletesen futott,
viszont amikor ujrainditottam, akkor megint fekete képernyő.Közben konzultáltam Speed(R) illetve Herr Z vel akik egybehangzoan megerősítették a legfrissebb beta bios al kapcsolatos feltevésem miszerint esélyes hogy nem kellett volna arra frissíteni mert sz@r!
Szóval ha hazaérek viszavarázsolom az előtte lévőt, aztán jelentkezem

-
Lala36
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy ezt az energiatakarékossági funkciót ki lehet kapcsolni valahol? Mert szeretném kipróbálni, hogy megnyugodjak, nem csesztem el semmit ezzel a próba tuninggal. Aztán nyilván visszakapcsolom, mert tényleg jobb, ha feleslegesen nem fogyaszt a gép amikor nincs szükség nagy proc teljesítményre.
-
joker1220
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Igen még az este!
Az történt hogy frissitett a bios, újraindult, belépett a win7 be,
majd kért egy újraindítást a win7 is, ezt követően meg kiirt
valami hibát hogy a windows nem tudja azonositani a processzor
digitális aláirását, majd fekete képernyő fogadott!Kikapcsoltam a gépet és reggelig nem is nyúltam hozzá,
most bekapcsoltam elsőre belépett a win be gond nélkül,
Adtam a Vcore nak 0.025 v + feszt hátha segít az is egy
kicsit mert pont ennél a proci tesztjénél olvastam hogy 0.05 v + is
lehet adni neki!Még nem mertem lefuttatni a prime95 , eddig csak cpuz és everest ment:
Remélem jó ez így!
-
Gery15
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Ahogy már írtam.
FSB:500
Ration:8
CPU Vcore:1,325v
CPU PLL: 1,500v
CPU Terminaton:1,360v
CPU Reference:0,826v
CPU Reference 2 :0,861v
MCH Core:1,34v
MCH Reference:0,801v
MCH/DRAM Reference:0,920v
ICH Core: 1,240v
ICH I/O:1,560v
DRAM Voltage:2,08v
DRAM Termination:0,920v
Channel A Reference:0,900v
Channel B Reference:0,900vEgy excel táblázatban megvannak a itesztelt értékek 2,6GHz-től 4GHz-ig stabil prime 1 órás print screen-el.
-
dvd_R+
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
hát általában minden a maxon szal 1920x1080 és igen nem ezzel a monitorral mert tesom gépébe van most a fentebb leírt alkatrészek
igazából arra lennek kivancsi a procit meddig huzam mennyi feszeket adjak a memória ugye ddr3 as a lap kezeli és az idözitéseket se tudom h allitsam stb
-
szilrobi
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
Lehet hogy nem volt jó választás, de hát ugye előre nem lehet tudni
Minden esetre nem szívesen bajlódnék az eladással, másik kereséssel...nem hozna annyit, ha picit gyorsabb lenne a ram. Ez a gép már nálam így marad
Megteszi még egy darabig a benne lévő konfig. Köszi a segítséget és meghajlok a szaktudásod előtt 
ui: sört hová küldhetem?

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w
üzenetére
akkor megnézzük 3800on 950mhzes rammal. ha nem megy, akkor ramsebességet csökkentünk majd.
tehát...amit nem mondok, az marad.
cpu ratio setting 8
fsb freq 475
pcie freq 100
dram freq 950
timing control manual 5-5-5-15
cpu voltage 1.325V
cpu pll 1.55V
fsb termination 1.25V
dram voltage - annyit adj, amennyi rá van írva a ramokra.
nb voltage 1.3V
load line calibration off.
első körben ennyi.
-
kabanka
aktív tag
válasz
darál0w
üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=4Og-kUzxJjQ
Ez alapján állítottam be azzal a különbséggel, hogy az én Memóriáim nem bírják az 1800at csak 1440en nem fagy be töltéskor.
Hát a Proci így IBTnél 80fokig is felmegy egy AC Freezer 7 Pro Rev2 társaságában, igaz már nem a gyári paszta van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
gondolom ubuntuba van vmi program hogy a c&q-t csak a processzor gyári értékeivel engedje müködni.

Megteszi még egy darabig a benne lévő konfig. Köszi a segítséget és meghajlok a szaktudásod előtt 

jó kis szerelgetős hétvége. Abban legalább atomstabil
De szólok neki hogy nem jó, ha télleg rossz
azt mondtad foglaljam össze,és mondasz