Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
holczy
aktív tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segítséget:
Minimálisan!!! Szeretném húzni a q9650 es procimat. Feszültséget nem szeretnék neki adni, szivemre venném ha valami baja lenne. Tehát csak olyan lájtos, a jó ízlés határain bellüli emelésre gondoltam.
Alaplapom egy Asus p5e3 delux, a memóriák Kingston-éktól származó ddr 3mas 1333-mon dolgózó modulok, összesen 8 giga, 4 felé osztva párba válogatva. A proci természetesen kapott egy torony hűtőt.
Videókártya gyanánt most kapott egy 750 Ti-t a gép. Az energia ellátásáról 600 wattos táp gondoskodik, ami elviekben bőven elég ehez a konfighoz.Google-ben youtube-on, és itt is nézegettem rengeteg hsz-t/videót, de vagy nem jutottam még el a töménytelen hsz áradat közben a megfelelő beállításhoz, vagy már nem érhetőek el a bios beállításos képek, vagy fel van húzva nyomorult proci 4-4.2 ghz-ra amit meg én nem szeretnék.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő