Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Szerintetek ezeket a feszültség értékeket mennyire lehetne lejjebb tolni, hogy a rendszer minimális energiafelhasználással üzemeljen?
Konfig: Celeron G540-es proci, Asrock B75 Pro3-M-el társítva, illetve CSX 4GB 1333MHz-es memória. A memória ő volna.A DRAM feszültségét már így is 100mV-tal lejjebb vettem, csak nem tudom, hogy utána mi fog történni, így nem nagyon mertem vele játszani.
Csak kékhalál szokott bejönni, vagy hogy működik ez? Melyik feszültség mit takar?Meg egy olyan kérdésem lenne még, hogy az Asrock extreme tuner-ben a GT frekvencia csúszkáját fel lehetne húzni 3000MHz-re is ami alapból 1000MHz-en van. Ez gondolom a dinamikus frekvencia. Ezt meddig lehetne büntetlenül felhúzni (ha egyáltalán engedi)? Mert a COD4 szánalmas 15-20FPs-sel pörög max grafikán 1024x768-ban, ezen szeretnék javítani egy kicsit. Alacsony grafikán meg elég csúnya és az FPS sem növeszik annyira.

Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak kékhalál szokott bejönni, vagy hogy működik ez? Melyik feszültség mit takar?