Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3arnus
csendes tag
válasz
lipi67
üzenetére
Tudom,siettem nem fogalmaztam meg eleg jol,elmoondom most rendesen hogy mi van. Akartam emelni cpu-t fesz nelkul,csak biztonsagosan. Utanna nezegettema dolgoknak. Olvastam hogy anyira allitsam a ram frekijét hogy az birja,es az en ramom 200Mhz,efektiv 400MHz,hat en at allitotam 333 Mhz-re,es lett 5:4 a szorzo,es az fsb emeles utan volt a ram mghz-je 176kb effektiv 352 . Gondolom hogy jol csinaltam,ha nem irjatok meg. Na de en pci frekit is be akartam allitani fix-re,azaz 33-ra,de azt nem tudom,nem talalom a biosba. ha az nem lehet at allitani,az csinal valamit a hardvernek? ez van a biosba:

Kerlek segitsetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest