Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82
üzenetére
Mi tart vissza? :B
Én most gondolkodtam azon, hogy a Spire EasyStream IV kéken átlátszó kúlerébe integrálok kék ledet. :)
OFF
Ment ICQ-ra üzi, ott is vagyok
ON
-KÖZÖSBE-
Szóval várok minden építő jellegű cikket moddingról tuningról.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82
üzenetére
Oké, majd fellógok ICQ-ra, és megbeszéljük.
Ha az itteni dolgokat veszem figyelembe, akkor én el vagyok veszve, mert itt nálunk most nemrég került (világújdonság címszó alatt) bevezetésre a kéken világító venti. Szeged meg azért csak másabb, mint barcika... -
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82
üzenetére
Felvettem az ICQ-számodat a CL-embe, ha gondolod, akkor ott van a személyi adataim között az enyém.
-
Bazsesz
őstag
válasz
damaniac82
üzenetére
Szia!
Olvastam, hogy tudnál küldeni nekem cuccot. Azt megköszönném, többször, mint gondolnád.
Az ötleted tényleg nem hülyeség, ráadásul nagyonkirály ötlet.
Igen, még mindig keresek szerkesztőt, mert egyedül nagyon nehéz megszerkeszteni a dolgokat, és főleg az a gond, hogy nem vagyok úgy képben a ''külvilági'' árakkal és termékekkel. Te meg ahogy elnézem, igen. Szóval ha gondolod, akkor jó lenne.
Üdv: Balu
UI: A nevemre mindenki azt mondja, hogy nehéz leírni, mert zs meg sz, meg keverhető. :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi