Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Az elso bekezdessel 100%-ig egyetertek.)
> Ugyanis hullottak mint a legyek
Azert az szerintem egy erdekes info, hogy a gyermekhalalozast leszamitva 60 ev valahol a varhato elettartam _semmifele_ orvosi tudas nelkul. Tehat biztos, h erdemes kicsit nezegetni a regebbi eletmodot.
Ami nekem szemely szerint nagyon nehez, az az, amikor totalisan idiota 'ervekre' epitenek valamit, ami egyebkent nem lenne rossz. Erre a legjobb pelda a paleo etrend, amirol kezd kiderulni, h nem hulyeseg, csomo elonye van (alapvetoen a keves gabona + keves cukor kombo), csak amit a Szendi meg a tobbi okor mogerakott, mint erv, az nonszensz (plusz egy csomo kovetkeztetes hibas).
Azt meg elfelejtettem mondani, h ami a nagy bio-mania nagy hibajanak tunik, az a gyumolcseves promotalasa. Arra is egyre tobb jel utal, h sok gyumolcsot nem kene ennunk, mert a fruktoz hasonloan terheli a majat, mint az alkohol, a vitaminokat inkabb beszerezhetnenk zoldsegekbol. 5000 eve nyilvan fasza volt a gyumolcseves, mert 1) keves volt belole 2) a legtobb gyumolcs nem volt edes. De most meg jol erzi magat a budai anyuka, hogy a gyereke minden reggel narancslevet eszik, ami pont annyira egeszseges, mintha sima cukros kolat inna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Óra topik
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Fedora Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- War Thunder - MMO Combat Game
- Horgász topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő