Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz Vesa #67987 üzenetére

(Az elso bekezdessel 100%-ig egyetertek.)

> Ugyanis hullottak mint a legyek

Azert az szerintem egy erdekes info, hogy a gyermekhalalozast leszamitva 60 ev valahol a varhato elettartam _semmifele_ orvosi tudas nelkul. Tehat biztos, h erdemes kicsit nezegetni a regebbi eletmodot.

Ami nekem szemely szerint nagyon nehez, az az, amikor totalisan idiota 'ervekre' epitenek valamit, ami egyebkent nem lenne rossz. Erre a legjobb pelda a paleo etrend, amirol kezd kiderulni, h nem hulyeseg, csomo elonye van (alapvetoen a keves gabona + keves cukor kombo), csak amit a Szendi meg a tobbi okor mogerakott, mint erv, az nonszensz (plusz egy csomo kovetkeztetes hibas).

Azt meg elfelejtettem mondani, h ami a nagy bio-mania nagy hibajanak tunik, az a gyumolcseves promotalasa. Arra is egyre tobb jel utal, h sok gyumolcsot nem kene ennunk, mert a fruktoz hasonloan terheli a majat, mint az alkohol, a vitaminokat inkabb beszerezhetnenk zoldsegekbol. 5000 eve nyilvan fasza volt a gyumolcseves, mert 1) keves volt belole 2) a legtobb gyumolcs nem volt edes. De most meg jol erzi magat a budai anyuka, hogy a gyereke minden reggel narancslevet eszik, ami pont annyira egeszseges, mintha sima cukros kolat inna.

Új hozzászólás Aktív témák