Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Hát ez ritka szar volt, ez most nagyon nem tetszett.

    Látványvilág kiemelkedő, operatőri és színészi munka szintén, sosem ezekkel volt gond, D&D elmehet a pics@ba :K (káromkodásért előre elnézést kérek, nagyon felcseszett ez a rész).

    Sárkányunk habár fizikai armort nem, de plot armort tényleg kapott. Annak ellenére hogy konkrétan legalább 100 skorpió volt mindenütt, egy db lövést sem tudtak leadni Danyre. Gratulálok. Az előző részben felépítették milyen veszélyes aztán nesze neked semmi fogd meg jól. Iron fleet kevesebb mint 30 másodperc alatt szublimálódott.

    Szerintem titokban Melissandre visszajött és feltámasztotta Dany hadseregének nagy részét. Honnan a f@szomból jött elő annyi Dothraki??? Még az unsulliedok is túl sokan voltak.

    Dany megőrül. Számítani lehetett rá a szar forgatókönyv miatt. Egy rész alatt elkattant és mindent porig éget. Azt gondoltam legalább próbálják logikusan felépíteni az őrültségét, de nem. A rész elején teljesen érthető volt, hogy kivégzi Varyst, nem tűnt egyáltalán őrültnek. De nem, harc közben megkongatták a harangokat, amiben valami furcsa pszichedelikus hipnotizáló vibráció volt és ennyi. Száz százalékosan érthetőek az Emilia Clarke-os interjúk.

    Arya is kapott plot armort, amikor a sárkány kővé éget mindenkit körülötte ő valahogy túlélte. Egész részben balf@szkodott, nem baj. Végül is csak a Night King gyilkosa és az egyik legprofibb gyilkológép Westeroson, aki minden környezetben fel tudja találni magát, semmi komoly.

    Euron vs Jamie :W Annyira no comment kategória. Persze, hogy majd pont oda fog kiúszni a partra Euron, Jamie pedig persze hogy túlél egy késdöfést a bordái közé. Végül is nincs ott fontos szerv ami nélkülözhetetlen a szervezet működésének.

    Cerceinek olyan karaktergyilkosságot csesztek össze a készítők... Lena Headey azért odatette magát. Mármint amennyire a forgatókönyv engedte.

    Legalább megkaptuk a Cleganebowlt.

    Ez a rész a sorozat fanjainak a szembeköpése volt az előző résszel együtt. Nem vagyok vallásos, de imádkozok G. R. R. M. egészségért, hogy befejezhesse a könyveket. :O

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés