Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
Ja, személyesen kértem és azt mondták nincs.
Ilyen nincs. Vagy kifogtad a legostobább ügyinzézők, vagy le akart rázni valamiért.
Ha soha nem lett volna a CIB-nél devizakártya, akkor nem szerepelne a kondíciós listában.
Ha volt, de már nem nem igényelhető, viszont a régiek használhatják, akkor ott lenne, hogy x időponttól nem igényelhető. Ilyen viszont nem szerepel, tehát igényelhető.
Forintszámlához pedig értelmezhetetlen egy devizaalapú kártya.
Ha van devizaszámlád, akkor akár a CIB24-en keresztül is igényelheted, be se kell menni. Én már igényeltem így kártyát. Igaz forintos kártyát, de miér lenne különbség?Egyébként, ha nem tízres tételben van EUR a számládon, akkor kraftxld tanácsa a legjobb, legolcsóbb, legegyszerűbb.
Jó megoldás Oliverda javaslata is, ha magyar banknál akarsz devizaszámlát.
Az is megoldás, amin te gondolkoztál. Semmi akadálya, hogy külföldön számlát nyiss. Akár Szlovákiában, Ausztriában vagy Szlovéniában, hogy csak a szomszédos és EUR övezeti országokat nézzük. -
sifarr
senior tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
Az van hogy az EUR-ós számlaszámhoz nem ad a CIB eurós bankkártyát
Már miért ne adna? Kértél és nem adtak?
Ott vannak kondíciós listában is az EUR és USD kártyák díjai is (7. o.) Akkor ezeket mihez adnák, ha nem devizaszámlához. Forintszámlához értelmetlen lenne. -
vnorbi
aktív tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
Nekem valamiért a CIB rémlett, amelyik tud olyat, hogy egy kártya van, és állítgatható, hogy forint- vagy devizaszámlára terheljen. De lehet, hogy keverem valamelyik másik bankkal.
OTP-nél van devizaszámlám, adnának hozzá kártyát, de nem olcsón (~21 euró/év), úgyhogy ez nem feltétlenül érné meg (az ajánlott Raiffeisenes megoldásnak kb duplája).
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Nekem-8
üzenetére
Jó a megérzésed, ennek így nem sok értelme volt.
Ha forintod lett volna, és azt utalod a Wise-on keresztül, és ott váltod euróra, akkor nyerhettél volna az árfolyamon a bankodhoz képest.
Ha eurót utalnál váltás nélkül és van kártyád a CIB-es devizaszámlához, akkor Revolutot kellett volna használnod. Oda kártyás feltöltéssel ingyen megy a feltöltés, és ingyen megy a kiutalás. Csak ha még új vagy, akkor korlátos a kártyával feltölthető napi összeg, meg ha olyanja van, akkor dokumentumokat kér, hogy igazold a pénz eredetét, és esetleg addig nem férsz a pénzhez, amíg ez az ellenőrzés le nem zárul (ijesztőbbnek hangzik, mint amilyen, és ez azért nem gyakori).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest