Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Minden cég maga alakítja ki a szabályokat, egy keretrendszeren belül. Az esetet nem ismerjük, a cikket végig olvasva, itt azért több probléma is felmerül. Egy ilyen hír pr szempontból nem jó a wisenak sem. Emiatt is hamarabb kerülne korrigálásra, mint Mari néni akinek az ügyéről senki sem tud.
Hasonló esetek miatt van létjogosultsága az MNB érvelésének, a gördülékenyebb probléma rendezés miatt.
Nem a bank titok a gond. Az indokolatlan titkolózás.
"Attól hogy elmondják, még a pénzt nem látod viszont. "
Ha volt olyan "szerencsés", hogy oda kérte a fuzút, akkor a munkáltatója számláján keresném
Ha meg kártyával, utalással tölti, akkor a forrás számlán. Széf lehet kérdés, arra kellhet megadni bankszámlaszámot esetleg. -
Noxy
veterán
mert a biometrikus azonosítót könnyen lehet hatástalanítani.
(nedves vagy poros ujj)Ülsz a bárpultnál pár gin-tonik után...
Észreveszed?
Nálam is elfordul néha hogy le kell törölnöm felül a kijelzőt, mert nem old fel a FID.
Az egész ott van elb.. hogy a FID-hez csak 1 passkodot lehet be állítani. 1 kellene a feloldáshoz, +1 az érzékeny adatokhoz, nem pedig all in egybe. -
Manitou
veterán
Nekem pl volt olyan, hogy próbából beutaltam 100 Euro-t az Erste Netbroker gyűjtőszámlára, ahol hivatkoztam közleményben az értékpapírszámlám ügyfélazonosítójára. Akkor pl nekem is ez a procedúra volt, elkezdték viszgálni, hogy mi ez az utalás. Magyar ügyfélszolgálattal ment a levelezés, elhúzódott az utalás teljesítése.
-
dredjudge84
őstag
Köszi. Már csak az a kérdés, hogy az itthoni bankok miért nem ennyire szigorúak? Lehet sok turpisságra fény derülne, ha ezt itthon is alkalmaznák. Ha jól olvastam (javítsatok ki ha tévedek), azért van itt sűrűbben ellenőrzés, mert nem személyesen lett számla nyitva, és sose látták még élőben a képemet? Lehet hogy ezért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- SUSE Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest