Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3s
aktív tag
válasz
kohalmi
üzenetére
Vidd vissza, mert az nem stabil, cseréljék ki, mert nem standard, hogy lehal ennyiszer, ha az új is ezt fogja csinálni, akkor viszont a legutóbbi gyári firmware iszonyat fos lett, és megoldás lehet még az ha visszaraksz rá egy korábbi gyári firmware-t(Ha már vargalex szépen összerakott csomagja nem kell neked), viszont vigyázni kell vele, mert az új firm új bootloadert is tartalmaz!
-
SteveBeard
senior tag
válasz
kohalmi
üzenetére
Szia!
Az eredeti firmware-rel is tökéletesen kell működnie, nekem is úgy ment egy darabig, semmi bajom nem volt vele. (már a működésével) Én is visszavinném, bár lehet OWRT-vel jobb lesz...
DE! Én is a leírásokból tudom, hogy a routerek egy része, ilyen a 1043 is, érzékeny a kábelezési és modem hibákra. Nagyon sok embernél előfordult, hogy a modem közvetlenül a pc-n tökéletes volt, a 1043-at közbeiktatva, folyamatosak voltak a hibák. Egy modemcsere után egyből megjavult a router. Tehát a gyengébben muzsikáló, általában régebbi (kiszáradt kondi) modemet nem szereti ez a router. -
Kicsirics77
veterán
válasz
kohalmi
üzenetére
szerintem meg ne vidd vissza hanem először kérdezz itt és olvass,aztán meg dobd rá alex valamelyik fözött rendszerét és szerintem meg leszel elégedve vele.
# suste: gyáriban ha jól tudom nincs is torrent.
más a gyári firmware az egy sz@r,eleve ki sem adnék a kezemből ilyet ... -
suste
veterán
válasz
kohalmi
üzenetére
Szerintem mindenképpen vidd vissza:
1, mert az tényleg nem normális, hogy ilyen sokszor behal ennyi idő alatt, főleg gyári fw alatt, ahol még torrenttel sem tudod túlterhelni
2, szerintem ez a router azoknak nagyon jó vétel, akik dobnak rá másik fw-t, és van kedvük egy kis időt rászánni
az alap stabil dolgokra nem ezt ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vargalex