- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoleeka
tag
válasz
Speeedfire #964 üzenetére
Hát először is, mert imádok buzerni mindent, szétszedni, összerakni, tesztelgetni, próbálgatni. Másodszor néha-néha bontja a kapcsolatot magától, ami nem túl jó pont. Legújabb gyári fw van rajta. Harmadszor jó lenne ha a rádugott külső vinyót netről is eltudnám érni. Negyedszer a wifi erősségén is jó lenne állítani, mivel a családi házunkban nem nagyon akar úgy menni a wi-fi ahogy én szeretném. Ötödszer... van olyan is, de most nem ugrik be.
De mivel abszolút semmi fogalmam nincs a linuxról, azonkívül, hogy szép meg jó. Haveréknak az van, engem spec nem vonz a dolog. Tehát azért kérdezem mennyire bonyolult a dolog, úgy hogy az egyszerű par@sztgyerek is mint én, megtudja csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest