Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
És ez a jelerősség mi és mi közötti érték adható meg? Mert nálam a gyári fw-vel is auto és most openwrt alatt is üresen van hagyva a mezője. viszont házon kívül is notebook beépített wifivel elég erős jelet fogok, de ha lehetne jobb akkor miért ne

-
CS_D
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Köszönöm ezt a linket. Még annak idején ez alapján állítottam be a dolgokat, de most szerencse, hogy újra megmutattad. Elkezdtem játszani az értékekkel... Nem sok sikerrel, majd amikor már kellőképpen felhergeltem magam, akkor kipróbáltam, hogy egy másik csatornára váltok.
Csodák csodájára sokkal gyorsabb, és megbízhatóbb lett a jel. Igazából ez nagy meglepetésként ért, mert úgy választottam ki a csatornámat, hogy a szomszédos hálózatok még véletlenül se legyenek a mellette lévő csatornákon. Na mindegy, érdekes ez...

Szóval köszönöm az ötletet!

-
CS_D
senior tag
válasz
Keresztapper
üzenetére
DIR-825-ön ezek az értékeim:
root@OpenWrt:~# iwconfig
wlan0 IEEE 802.11bgn Mode:Master Frequency:2.452 GHz Tx-Power=27 dBm
RTS thr:off Fragment thr:off
Power Management:on
mon.wlan0 IEEE 802.11bgn Mode:Monitor Tx-Power=27 dBm
RTS thr:off Fragment thr:off
Power Management:offÉs ennek ellenére egyáltalán nem vagyok megelédeve se a hatótávval, se a jelerősséggel. Nokia 5800 mobilom is elég sokszor nem látja azonnal a routert. A keresésnél sem találja meg mindig, várni kell pár másodpercet, hogy felderítse. A dolgoban az a vicc, hogy valahol a szomszédságban vagy egy TP-Link router, annak a jele a lakásban 90%. Ha háttal állok a routeremtől 2 méterre, és kezemben van a telefon, akkor csak 72-85%-os erősségűnek mutatja a routerem, így az ismeretlen helyszínen lévő TP-Link 90%-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex